AKÇAABAT AÇIK HAVA TİYATRO GÜNLERİ ÇOCUKLARI MUTLU ETTİ

Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 2.Açık Hava Tiyatro Günlerinde, sahne Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun “Oz Büyücüsü “oyunu ile çocukların karşında yerini aldı.

Akçaabat Sahil Parkı’nda düzenlenen “Oz Büyücüsü Tiyatrosu” oyununa çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Çocukların yanı sıra ebeveynlerin de beğeniyle izlediği tiyatro gösterilerinde çocuklar doyasıya eğlendi.

Açık hava tiyatro günlerinin beşinci gecesinde sahnede, Trabzon Devlet Tiyatrosu Çocuk Oyunu ekibi, Lyman Frank Baum ‘un yazdığı ve Muzaffer H.Kırıkkalp’ın yönettiği “OZ BÜYÜCÜSÜ” adlı oyunu ile çocukları kendinden geçirdi.

Çocuk Tiyatrosu etkinliğine ; Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ve ailesi, Akçaabat Belediye Başkan Vekili Cevdet Bayraktar, Meclis Üyeleri, Akçaabat Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse, Akçaabatlılar Vakfı Başkanı Yaşar Erbaşaran, çok sayıda vatandaş ve çocuklar katıldı.

Tiyatro oyunu başlamadan önce başkan Ekim, Tek tek çocuklara yaz tatillerinde okumaları için kitap hediye etti.

Açık Hava Tiyatro Günleri’nde konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; ”Pandemi sürecinde özellikle çocukların çok etkilendiğini belirtmek istiyorum, Salgın sürecinde rutin belediyecilik hizmetlerimize devam ederken, kültür ve sanat faaliyetlerimizi yeni oluşan yaşam şekline göre yeniden şekillendirdik. Bu kapsamda Akçaabat Belediyesi olarak kültür ve sanat etkinliklerimizin sınırlarını genişleterek Açık Hava Tiyatro etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz. 1 Temmuz itibariyle normalleşme dönemine girmiş bulunmaktayız. Amacımız okulların da tatile girmesiyle birlikte sizleri eğlendirmek, anne babalarınızla birlikte güzel, eğlenceli vakit geçirmenizi sağlamaktır” dedi.

Çocuk tiyatrosu etkinliğini ailesiyle birlikte izleyen Başkan Ekim, çocuklarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Oyun sonunda Trabzon Devlet Tiyatrosu ekibine, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim plaket takdim etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber