EROL GÜNAYDIN TİYATRO GÜNLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Akçaabat Belediyesince bu yıl 9.’su düzenlenen Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nde Samsun Büyükşehir Belediye Konservatuvarı tarafından ‘Gemilerde Talim Var’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Saliha Çandar’ın yönettiği İsmail Galip Arcan’ın düzenlemesini yaptığı, Avni Rakop, Recep Tantoğlu, Öznur Düzköylü, Muhammet Kaymak, Uğur Alışır, Elif Yazıcı ve Berkay Erdoğan’ın oynadığı ‘Gemilerde Talim Var’ adlı tiyatro oyunu seyirciden tam not aldı.

Oyunun hikayesi ise şöyle; Aşçıbaşı Yaşar, yıllardır görmediği sütkardeşi Pakize’den mektup alır. Okuma yazma bilmediği için mektuplarını okuyup yazan arkadaşı Şemsi; sütkardeşin resmini görüp beğenir ve izin kağıtlarını değiştirerek aşçıbaşı Yaşar’ın yerine geçer. Ama bilmediği bir gerçek vardır. Sütkardeşin dayısı rütbeli bir komutandır ve Pakize’yi ziyarete gider ve olaylar gelişir.

Oyun sonunda Samsun Büyükşehir Belediye Konservatuvarı tiyatro oyuncularına Akçaabat Kaymakamı Dr. Soner Şenel tarafından plaket takdim edildi.

9. Erol Günaydın Tiyatro Günleri 9 Mart Cumartesi günü Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu ‘ Kaç Baba Kaç’ adlı oyunla devam edecek.

Ayrıca oyun sonunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması sebebiyle oyun çıkışı tiyatroya gelen tüm kadınlara Akçaabat Belediyesince menekşe dağıttı. Kadınların yanında eşlerini, çocuklarını, annelerini sevindirmek isteyen erkek izleyicilere de menekşe verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber