banner240
banner237
banner238

Müzeyyen Senar Korosu kulakların pasısın sildi..

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle Ortahisar Halk Eğitim Merkezi ve Bursa Uludağ Sanat Derneği tarafından ortaklaşa Türk Sanat Müziği Konseri düzenlendi.

KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konseri Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, Ortahisar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hacı Nail Altunay, Ortahisar Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Orhan Genç, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Ortahisar Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen ve çok sayıda davetli izledi.

Sunuculuğunu Hayati Yıldırım’ın yaptığı gecede şef Hilmi Bozdemir yönetimindeki Uludağ Sanat Derneği Müzeyyen Senar Korosu birbirinden güzel şarkılar seslendirdi.

Konserin birinci bölümünde Kadın Bestekar ve şairlerden oluşan Nihavent ve Hicaz eserleri seslendiren korist ve solistler büyük beğeni topladı. Bu bölümde solo eserlerde Ülkü Yeşilova, Nursen Kaplanoğlu, Esin Özel, Dilek Tüzem, Türkan Başaran ve Merve Karaağaç mikrofon başına geldiler.

İkinci bölümde ise Muhayyerkürdi ve Kürdi makamında eserlere yer verildi. Bu bölümde de solo performanslarda Metin Ataygül, Hasan Azar, Gürhan Karakelle, Hikmet Bekiroğlu, Veli Kaynar, Muzaffer Küçükoğlu ve Metin Kurtoğlu sahne aldılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber