SIRA DIŞI BİR OYUN

Elveda Alfredo sanat severlerle buluşuyor

Gugulumdakiler Tiyatrosu 2018 – 2019 tiyatro sezonunu “Elveda Alfredo” adlı tiyatro oyunu ile açıyor. Bu yıl 8’nci yaş gününü kutlayan Gugulumdakiler Tiyatrosu, gazeteci Şükrü Üçüncü’nün kaleme aldığı “Elveda Alfredo” adlı tiyatro oyunu ile perdelerini açmaya hazırlanıyor. 7 Kasım Çarşamba günü saat 20:00’da Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde perdelerini açacak olan Gugulumdakiler Tiyatrosunun bu yıl sıra dışı bir oyun ile izleyicilerinin karşısına çıkacağı öğrenildi.

İspanya’da çekilen “November” isimli sinema belgeselinden esinlenilerek yazılan Elveda Alfredo oyununda bir grup tiyatro severin, dünya gerçeklerinin sahnelerde anlatılmadığını dünya da savaşı durduracak ve silahların susmasını engelleyecek etkenin sanat olduğunu ve bu sanat dalının da tiyatro olduğunu ileri sürerek sahneyi basmasını anlatıyor.

Şükrü Üçüncü’nün kaleme aldığı oyunun yönetmeni ise, Profesör Hüseyin Sabri Kurtuldu olurken Oyuncu Kadrosunda ise; Kübra Genç, Mahmut Mutaf, Murat Küçük, Şükrü Üçüncü, Ömer Arslan, Tamer Küçük, Kemalettin Öztürk, Gözde Aydın, Rüya Akgül, Asena Parmak, Dorukan Suiçmez, İsmail Baytar, Ceren Bayram bulunuyor. Dekor Mahmut Mutaf, Kostüm ve Makyaj Elvan Hayali Demirci, Reji Ekibinde ise; Yasemin Mısır, Mahmut Can Mutaf, Mustafa Zengin yer almakta.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber