TİYATRO GÜNLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Bu yıl 9.’su düzenlenen Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin üçüncü akşamında Erzurum Medya Sanatevi tarafından ‘Bir Haber Buldum’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

M. Eşref Genç’in yazdığı, Oğuzhan Vartolioğlu’nun yönettiği ve Kenan Çinici, Taner Köse, Atakan Çalcalı, Kadir Sakar, Ayfer Yıldız ve Turgay Başoğlu’nun oynadığı ‘Bir Haber Buldum’ adlı tiyatro oyunu izleyenlerden tam not aldı.

Eğlencesi ve güldürüsü bol tiyatro oyununda hikaye 90’ların İstanbul’unda geçiyor. İngiltere’de eğitim almış olan baş rol oyuncusu Barış Güneş, büyük bir haber bulup ünlü bir gazeteci olmak istiyor. Bir gün pencereden bakarken mahallede bir kadın gören baş rol oyuncusu mahallede ilk defa gördüğü bu kadını takip etmeye başlar, Ancak kadın bir mafya babasının sevgilisi çıkar ve olaylar da bu yönde gelişir.

Salonun hınca hınç dolduğu ve izleyenlerden alkış toplayan Erzurum Medya Sanat Evi tiyatro ekibine oyun sonunda Belediye eski başkan yardımcısı ve Abdulhamit Han Kur-an Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Birinci tarafından plaket takdim edildi.

Duygu ve düşüncelerini dile getiren Cevat Birinci, “Akçaabat Belediyesi her zaman kültür ve sanata değer veren ve bu işleri en önde tutan bir belediye olmuştur. Bizleri sanatın önemli dallarından biri olan tiyatroyla buluşturan Akçaabat Belediyesi’ne, Belediye Başkanı Şefik Türkmen’e, tiyatro ekibine ve emeği giçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

9. Erol Günaydın Tiyatro Günleri 04 Mart 2019 Pazartesi Günü Trabzon Devlet Tiyatrosu’nun ‘Geveze Berber’ adlı oyunuyla devam edecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber