banner240
banner237
banner238

Cansel Elçin ve Serhan Onat  keyifli sohbetleriyle “Sahne Tozu Yutanlar”ın yeni bölümünde 

Deneyimli iki ismin pandemi sürecinde sahnelerden uzak kalmalarının kendileri için ne anlama geldiğinin yanı sıra eğlenceli anılarını da paylaştıkları “Sahne Tozu Yutanlar”ın yeni bölümünü Zorlu PSM Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Yeni formatlardaki dijital içerikleriyle seyircilere farklı deneyimler sunmayı sürdüren Zorlu PSM, “Sahne Tozu Yutanlar” programında, deneyimli isimlerin samimi sohbetleriyle sahnede olmanın ruhunu paylaşıyor. 

“Metin olmazsa biz yokuz.”

Her hafta, sahne heyecanını paylaşan sanatçıların, hem birbirlerine merak ettiklerini sordukları hem de sahne tozu yutmanın kendileri için anlamını paylaştıkları Zorlu PSM’nin Youtube serisi “Sahne Tozu Yutanlar”da bu hafta; hem tiyatro sahnesinin hem de ekranların sevilen isimleri Cansel Elçin ve Serhan Onat keyifli sohbetleriyle kamera karşısına geçiyor. 

İçinden geçtiğimiz süreçle birlikte tiyatro performanslarının askıya alınmasının kendileri için nasıl bir süreç yarattığını anlatan tecrübeli sanatçılar; hem pandemi sürecinin kendileri için nasıl bir deneyim olduğunu hem de sahneye dair anılarını keyifli bir sohbetle izleyicilerle paylaştılar. Oyunculuğu kadar yakışıklılığıyla da dikkatleri üzerine çeken Serhan Onat; “Ben kendimi yakışıklı bulmuyorum aslında. Brad Pitt’inki gibi bir kariyer yolu çizmek istiyorum kendime. Kaşınızın gözünüzün güzel olması genetikle alakalı ama esas önemli olan o güzelliği kırıp kendini çirkinleştirebilmekte yatıyor. Bunu bize sağlayan da metin oluyor. Metin olmazsa bizler de yokuz.” sözlerini sarf etti. Türkiye televizyon ve dizi sektörünün sıklıkla tercih ettiği “yakışıklı” erkek rollerini oynarken daha çok zorlandığını da anlatan Onat; “Bunu menajerime de söyledim. O tarz rollerde ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl durmalıyım elimi kolumu nereye koymalıyım diye düşünüyorum.” dedi. 

Pandemi haberini birlikte prova sürecinde oldukları bir oyun esnasında aldıklarını da anlatan ikiliden Cansel Elçin, kendisinin tiyatro ile kurduğu bağı; “Özellikle aykırı olmasına dair bir dürtüyle yaklaşmıyorum oyunlara. Önemli olan okuduğum metnin beni heyecanlandırması. Bizler biraz da bunun için yapıyoruz bu mesleği. İnsanlara bakın böyle bir şey de var diyebilmek için. Empati kurmalarına yardımcı olabilmek için.” sözleriyle anlattı. Sahneye ilk çıktığı ana dair hatırladıklarını da paylaşan Elçin; “O kalabalığın önünde çok korktuğumu ve kendimi çıplak hissettiği hatırlıyorum. Kendinle yüzleşme gibi bir şeydi aslında. Asıl önemli olan da bu yüzleşmeden sonra ertesi gün o sahneye yeniden dönebilmekti.” ifadelerini kullandı.

Cansel Elçin ve Serhan Onat’ın sahne anılarını paylaştıkları keyifli ve bir o kadar da içten sohbetini izleyebileceğiniz “Sahne Tozu Yutanlar”ın yeni bölümünü Zorlu PSM YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber