KARADENİZLİ SANATÇI VOLKAN ARLSAN’DAN GENÇLERE UNUTULMAZ BİR GECE!

Volkan Arslan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün birlikte düzenliği “İyi ki Varsın” programı çerçevesinde Trabzon’daki GSB Yurtlarında barınan üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. GSB Trabzon Akçaabat Münür Özkurt Yurdu'nda bulunan salonda düzenlenen konser, gençlere vize sınavlarının stresini unutturarak keyifli saatler yaşattı. Gençlerin türkü ve şarkı isteklerini küçük not kâğıtlarına yazarak kendilerine iletmesiyle tüm istekleri tek tek okuyan Volkan Arslan, hep bir ağızdan söylenen şarkılarla, oynanan horon ve çekilen halaylarla salonda bulunanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

GSB Yurtlarında kalan gençlerin moral ve motivasyonları arttırıcı, eğlendirici yönleriyle keyifli vakit geçirmeleri amaçlanan programın bir de özel bir konuğu vardı. Emekli Abdulkadir Öğretmen. Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi’nin 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında bir vefakârlık ve farkındalık timsali olmasına adına özel davet ile misafir edilen Abdulkadir Öğretmene sanatçı Volkan Arslan tarafından sahnede Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına hediye takdiminde bulunuldu. Abdulkadir Öğretmen, böyle güzel bir gecenin konuğu olmaktan, üniversiteli öğrencilerle birlikte bulunmaktan dolayı büyük onur ve mutluluk duyduğunu belirtti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ozan Çetiner, konser bitiminde yaptığı konuşmada “Bugün burada kıymetli sanatçımız Volkan Arslan’ın gençlerle buluşmasına vesile olan Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu beyefendiye gençlerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Amacımız; gençlerimizin eğitim hayatına, kişisel gelişimlerine yön verdikleri yurtlarımızı keyifli, konforlu ve sosyal bir yaşam alanına dönüştürmek. Gençler her alanda, her fırsatta yanınızdayız. Yeter ki sizler mutlu olun, memnun kalın, biz sizlerden aldığımız güç ile çalışmaya ve sizler için spordan sanata, gönüllülük içeriklerinden hareketlilik programlarına her türden etkinliklerimizi artırmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Programın günün anısına Gençlik ve Spor İl Müdürü Ozan Çetiner’in, sanatçı Volkan Arslan’a plaket takdimi ve tüm katılımcılar ile hatıra öz çekimi yapılarak son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber