banner240
banner237
banner238

Aksa Elektrik’ten  iletişim desteği

Aksa Elektrik; Aksa Grup Şirketleri’nin 5 milyon TL bağışla katıldığı “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası’na maddi desteğin haricinde iletişim desteği de vermeye başladı.

Şirket, koronavirüs salgınıyla mücadele ve kamu yararına yönelik destek çalışmaları kapsamında başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasının logo ve SMS bilgilerine elektrik faturalarında yer vererek hizmet verdiği 9 il ve 101 ilçedeki vatandaşlara ulaştırıyor.

Aksa Grup Şirketleri’nin Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon TL’lik bağışının ardından Aksa Elektrik, “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasının logo ve katılım bilgilerine elektrik faturalarında yer vererek hizmet verdiği bölgelerde kampanyanın daha fazla duyurulmasına katkıda bulunuyor.

Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Artvin’de Aksa Çoruh Elektrik; Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli’de Aksa Fırat Elektrik şirketleri aracılığıyla toplam 9 il ve 101 ilçede yaklaşık 2,3 milyon aboneye elektrik tedarik hizmeti sunan Aksa Elektrik, Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasının bilgilerini artık elektrik faturaları aracılığıyla vatandaşlara ulaştırıyor.

Koronavirüs salgını dolayısıyla faaliyetini durduran iş kollarında çalışanlara ve diğer ihtiyaç sahiplerine gelir oluşturulmasını amaçlayan “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” için SMS bilgileri, 1 aylık fatura dönemi içinde Aksa Elektrik faturalarında yer alacak. Kampanyaya katılmak isteyenler, “KORONA” yazıp 8119’a gönderdikleri her bir SMS ile 10 TL bağış yapabiliyor.

Sosyal farkındalığa önem veren marka bilinciyle hareket eden Aksa Elektrik, elektrik faturalarını bu yönde değerlendirmek üzere daha önce de Kızılay ile iş birliği yapmış ve “İyilik Sensiz Olmaz” kampanyasına destek vermişti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber