ÇEVREYE DUYARLI BTP'Lİ GENÇLERDEN ÖRNEK ETKİNLİK

BTP' li gençler, insanlarımızın yaşadıkları şehre karşı bilinçli ve sorumlu olmaları konusunda uyarıda bulundu

BTP Trabzon Gençlik Kolları üyesi gençler “Sağlıklı Yaşam Sağlıklı Çevre İle Olur” sloganıyla insanlarımızı çevreye duyarlı olmaya davet ettiler.

Sosyal sorumluluk kapsamında faaliyetlerini aralıksız sürdüren BTP Trabzon Gençlik Kolları üyesi gençler Trabzon' un sahil şeridi boyunca  temizlik yaptı.  Gençlere BTP Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Haydar ERGAN’ da eşlik etti. 

Trabzon'da çay bahçeleri, kafe, ve restoranların bulunduğu sahil şeridinde yine her yıl olduğu gibi bu yılda güzel havalarda  ziyaretçi akınına uğradı . Ancak duyarsız vatandaşların çevreye verdiği zarar da oldukça fazlaydı. BTP' li  gençler bunu gözler önüne serdi. BTP Gençlik Kolları Üyesi gençler,  Trabzon 'nun doğal güzelliği olan yerli ve yabancı ziyaretçilerin de ilgi odağı sahil şeridi ve çevresinde temizlik yaparak, piknik yaptıktan sonra çöplerini doğada bırakmaktan rahatsız olmayan insanlara karşı duyarlı olmaya davet etti. 

Sosyal medya hesaplarından çevreye karşı duyarlı olmaya davet eden BTP Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Haydar ERGAN yaptığı paylaşımda;

BTP Trabzon Gençlik Kolları

@trabzonbtpgenc

https://twitter.com/trabzonbtpgenc/status/1330575800236728323

Trabzon Gençlik Kolları olarak Mustafa Kemal ATATÜRK’ ünde dediği gibi “Sağlıklı Yaşam Sağlıklı Çevre İle Olur.” sözüyle yola çıktık bu zor zamanlarımızda bir nebze olsun şehrimize ve ülkemize katkıda bulunmak istedik'' dedi.

BTP Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Haydar ERGAN yaptığı açıklamada ise; ''Genel Başkanımız Syn. Hüseyin BAŞ beyin sıklıkla “Türkiye’nin en ciddi sorunu empati kurabilme yeteneğimizi kaybetmiş olmamızdır” demişti. Bizler de Genel Başkanımızın söylediği söz üzerine yönetim kurulu olarak neler yapabiliriz diye düşündük. Gelecek nesillere güzel bir çevre bırakmak adına Trabzon Akçaabat sahilinde çöp toplama etkinliği yapmaya karar verdik. Gençlik kolları üyelerimiz ile birlikte güzel bir faaliyet gerçekleştirdik. Bize faaliyetlerimizde desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Hüseyin BAŞ beye İl Başkanımız Sayın Nihat HEKİMOĞLU’ na ve Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Abdulkadir MISIR’ a ve faaliyetlerde emeği geçen bütün gençlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber