CHP’DEN HEKİMLERE DESTEK ZİYARETİ

CHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Bektaş ile Yönetim Kurulu üyeleri İlkay Tutcu, Özkan Oksal, Dr. Gökhan Şenyürek ve Av. İlyas Palak Giresun Tabipler Odası’na ziyarette bulundu.

Ziyarette İlçe Başkanı Av. Murat Bektaş geçtiğimiz gün Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Dr. Mücahit Çelik’in vefatı nedeniyle başsağlığı dileklerini iletirken son günlerde yeniden yükselişe geçen coronavirüs vakalarına dikkat çekti. 

Pandemi ile mücadele sürecinde en ön safta yer alan doktorlar ve tüm sağlık çalışanlarının özlük haklarının iyileştirilmesi ve bu amaçla 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu’nda ek düzenleme yapılması için Cumhuriyet Halk Partisi olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne teklif verdiklerini ve Covid 19 ‘un tüm sağlık çalışanları için meslek hastalığı olarak kabul edilmesi gerektiğini hatırlatan Bektaş, her zaman sağlık çalışanlarının yanında olduklarını vurguladı.

Giresun Tabipler Odası Başkanı Dr. Selami Oktay da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken meslektaşlarının pandemi sürecinde en riskli grupta yer aldığını, psikolojik olarak tükenme noktasına gelen meslektaşlarının herşeye rağmen büyük özveri gösterdiklerini, yetkililerin hekimler ve sağlık çalışanları ile ilgili  iyileştirme yapmalarını, vatandaşların da salgına karşı duyarlı olmalarını beklediklerini ifade etti.

HABER: GÖNÜL AYDIN

 GİRESUN ORDU TEMSİLCİSİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber