banner240
banner237
banner238

CORONAYI NEVAL’LE  KİTAP OKUYARAK YENMEK 2 Cİ BÖLÜM

MANŞET 61 TV'de Neval KÜTÜK’ün  hazırlayıp sunduğu  “Coronayı Neval'le Kitap Okuyarak Yenmek” programının 2.bölümü de yayınlandı.  

Programın her bölümünde kitapları  70’in üzerinde dile çevrilen 67 eserin dünyaca ünlü yazarı Akif MANAF’ın kitaplarından bölümler okunmaya devam edilecek.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan Corona virüsü stres,kaygı ve endişe yaratmakta. Herkes evlerinde zaman geçirir oldu. Bu süreçte de yapılacak en güzel aktivite, kitap okumak. MANŞET 61 TV de bundan yola çıkarak bir hamle yarattı ve  “Coronayı Neval'le Kitap Okuyarak Yenmek” adlı programın oluşmasına karar verdi.

Neval KÜTÜK' ün sunuculuğunu üstlendiği bu programın 2.bölümünde de 67 eserin   dünyaca ünlü yazarı Akif MANAF’IN DEĞİŞİM NEDİR VE NASIL GERÇEKLEŞİR? kitabından bir bölüm okundu.

Yazar, kitapta değişime ilişkin şunları söylüyor:

“Sana sevgi konusunda değişim formülü! Önce özündeki gerçek sevgiye ulaş. O zaman kendini sevmeye başlayacaksın. Bundan sonra başkalarının özüne ulaşabilir ve onları da gerçekten sevebilirsin.”

Programı hazırlayıp sunan Neval KÜTÜK ise programla ilgili şunları dile getirdi. “Zor zamanlardan geçiyoruz. Corona virüsün yarattığı stres,kaygı ve endişe halindeyiz. Bu süreçte herkes de  evinde. Bu süreçte kitap okumak yapılabilecek en güzel uğraş. Bu programla kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Her bölümde sizlere 67 eserin dünyaca ünlü yazarı Akif MANAF’ın kitaplarından bölümler okuyacağım. Ayrıca  ne okuduğunuz çok büyük önem taşıyor.  Bu kitaplar moral, motivasyonunuzu yükseltecek. Böylece kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

Alttaki videodan programın görselini izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/KHNGrQlN9TY

https://youtu.be/KHNGrQlN9TY

MANŞET 61 TV

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber