GELECEK PARTİSİNDEN KIZILAY’A KAN BAĞIŞI

Kan stokları azalmaya başlayan Kızılay’ın çağrılarına kulak vermek ve kan bağışı konusunda duyarlılığın artması amacıyla farkındalık oluşturmak için kan bağışında bulunan Gelecek Partisi Ağrı İl Teşkilatı, Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan Kan Alma Biriminde bir araya geldi.

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle mevcut kan stoklarında büyük oranda azalma görülmeye başlayan Kızılay, azalan kan stoklarının normale dönmesi için birçok ilde kan bağış kampanyası düzenledi. Kan Alma Biriminde kan alma işlemlerini sürdürmeye devam eden Ağrı Kızılay’a bu sefer Gelecek Partisi İl teşkilatı destek verdi. Partinin İl Teşkilatı ve merkez ilçe teşkilatından yaklaşık 20 kişi, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak Kan Alma biriminde kan bağışında bulundu.

“Bir kişin canını kurtarmaya sebep olacaksa ne mutlu bize“

Konu ile ilgili bilgi veren İl Başkanı Yunus Kaya, hem parti içinde hem de halk arasında duyarlılığın artması amacıyla kan bağışı etkinliği düzenlediklerini belirtti. Parti Başkanı Kaya, “Hem parti içinde hem de toplumsa bir duyarlılık olması açısından böyle bir etkinlik düzenledik. Farkındalık yaratmak amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlik, en azından bir kişin canını kurtarmaya sebep olacaksa ne mutlu bize.“ Dedi.

“Halkımızı toplumsal duyarlılığa çağırıyoruz“

Hem parti olarak hem de il teşkilatlanması olarak bu tür faaliyetlere önem verdiklerini belirten Kaya, “İl teşkilatı ve merkez ilçe teşkilatı olarak yaklaşık 20 kişi bugün Kan Verme Birimine geldik. Diğer illerdeki teşkilatlarımızla da bu tür organizasyonlar yapıyoruz. Elimizden geldiğince bu tür etikliklerde yer almaya çalışacağız. Korona virüs nedeniyle kan stoklarının azaldığı Kızılay’ın kan bağışı çağrılarına kulak verilmesi gerekiyor. Biz öncelikle halkımızı toplumsal duyarlılığa çağırıyoruz. Bu anlamda tabi Kızılay’ın mevcut kan stoklarının azalmasından dolayı da herkesi bağış yapmaya davet ediyoruz.“ Şeklinde konuştu.

HABER/FOTO DEMET AYDEMİR / MEMLEKET HABER - AGRI

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber