banner240
banner237
banner238

CORONAYI NEVAL’LE  KİTAP OKUYARAK YENMEK 1Cİ BÖLÜM

MANŞET 61 TV'de bundan sonra Neval KÜTÜK’ün  hazırlayıp sunduğu yeni bir program başlayacak.  Programın ismi, “Coronayı Neval'le Kitap Okuyarak Yenmek”

Programın her bölümünde eserleri 70’in üzerinde dile çevrilen 67 eserin dünyaca ünlü yazarı Akif MANAF'ın kitaplarından bölümler okunacak.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan Corona virüsü stres,kaygı ve endişe yaratmakta. Herkes evlerinde zaman geçirir oldu. Bu süreçte de yapılacak en güzel aktivite, kitap okumak. MANŞET 61 TV de bundan yola çıkarak bir hamle yarattı ve  “Coronayı Neval'le Kitap Okuyarak Yenmek” adlı programın oluşmasına karar verdi.

Neval KÜTÜK' ün sunuculuğunu üstlendiği bu programın ilk bölümünde dünyaca ünlü yazar Akif MANAF’IN MUTLULUK NEDİR VE NASIL MUTLU OLUNUR? kitabından bir bölüm okundu.

Yazar, kitapta  mutluluğa ilişkin şunları söylüyor:

“Mutluluğa ulaşmanın yolu farkındalıktır. Mutluluğun doğasının farkına varmak gerekir. Yalnızca o zaman mutsuzluğun nedenlerini kavrayabileceksin. Mutsuzluğun üstünü örtmek yerine mutsuzlukla yüzleşmek gerekir. Mutsuzluğun yerine mutluluk koymaya çalışma sadece farkında ol!”

Programı hazırlayıp sunan Neval KÜTÜK ise programla ilgili şunları dile getirdi. “Zor zamanlardan geçiyoruz. Corona virüsün yarattığı stres,kaygı ve endişe halindeyiz. Bu süreçte herkes de  evinde. Bu süreçte kitap okumak yapılabilecek en güzel uğraş. Bu programla kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Her bölümde sizlere 67 eserin dünyaca ünlü yazarı Akif MANAF’ın kitaplarından bölümler okuyacağım. Ayrıca  ne okuduğunuz çok büyük önem taşıyor.  Bu kitaplar moral, motivasyonunuzu yükseltecek. Böylece kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

Alttaki videodan programın görselini izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/nudOai1X1KA

https://youtu.be/LPSX4Vo3XM0

MANŞET 61 TV

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber