Kaymakam Toğan, “Öğrencilerimiz Maske Konusunda Duyarlı”

Kaymakam Tolga Toğan, Yeşiltepe İlkokulunu ziyaret ederek Covid 19 tedbirlerini yerinde İnceledi, öğrencilere başarılar diledi.

Beraberinde İlçe Milli Eğitim müdürü Şükür Köse ve Şube Müdürü Numan Turan ile birlikte Yeşiltepe İlkokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Tolga Toğan, idareci, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet itti.

İlkokul 1. ve 2. sınıfların dersliklerini ziyaret eden Kaymakam Toğan, Covid 19 tedbirlerini yerinde inceledi. Öğrencilerin maske konsunda duyarlı davrandığını belirten Kaymakam Toğan, “İnşallah bu bilinçle bu virüsü yeneceğiz”dedi.

İlkokul birinci sınıfa başlayan minik öğrencilere başarılar dileğinde bulunan Kaymakam Toğan, “Dünyada ve ülkemizde yaşanan Covid-19 pandemisi nedeniyle 13 Mart 2020 tarihinde ara vermek zorunda kaldığımız yüz yüze eğitime 2020-2021 eğitim öğretim yılında kademeli olarak çok şükür başladık.”dedi.

Sınıf ziyaretlerinin ardından öğretmen odasında öğretmenleri ziyaret eden Kaymakam Toğan, yaşanan bu salgın döneminde öğretmenlerin maske, mesafe ve hijyen konusunda daha hassas davranmalarını istedi.

Ortahisar'da toplam 202 okul ve kurumda 63 bin 921 öğrenci, 4 bin 745 öğretmen görev yaptığını belirten Müdür Şükür Köse, “Yaklaşık 40 bin öğrencimizle yüz yüze eğitime başladık. İnşallah 2-3 hafta içerisinde öğrencilerimizin tamamı ile yüz yüze ğitime başlayacağımızı ümit ediyorum.”dedi.

Yapılan çalışmalar ile ilgili Kaymakam Tolga Toğan’a bilgi veren Okul Müdürü Ali Atabaş, “Bin 57 öğrencimizle Pazartesi-Salı bir grup, Perşembe-Cuma bir grup olmak üzere iki grup halinde yüz yüze eğitime devam ediyoruz. Bahçemize 250 öğrenci alacak şekilde teneffüsleri planladık. Çok şükür bir problem yaşamıyoruz. Velilerimiz de ilk günkü tedirginliklerini üzerlerinden attılar.”dedi.

Okul Müdürü Atabaş, Kaymakam Tolga Toğan ve Müdür Şükür Köse’ye ziyeretlerinden dolayı teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber