Keçiboynuzundan Gelen Sağlık Fıstık Ezmesi ile Buluştu

 Keçiboynuzundan gelen lezzeti vücudumuza sayısız faydası dokunan yer fıstığı ile birleştiren Seren’in Doğal Dünyası, keçiboynuzlu fıstık ezmesi ile sofralara sağlık getiriyor. Doğanın sunduğu şifa kaynaklarını tek bir kavanozda sunan Seren’in Doğal Dünyası, keçiboynuzlu fıstık ezmesi ile yoğun günlerde tüm gün enerjinizi koruyor. Doğallığı ve lezzeti ile damakları şenlendiren Seren’in Doğal Dünyası keçiboynuzlu fıstık ezmesi, yüksek lif özelliği ile aynı zamanda kilo vermenize de yardımcı oluyor. Kahvaltı öğünlerinin, tatlıların ve smootie kaselerinin lezzetine lezzet katan keçiboynuzlu fıstık ezmesi, hindistan cevizinin eşsiz kokusu ve enfes aromasıyla tam bir ziyafete dönüşüyor. 

Doğadan gelen şifayı fıstık ezmeleri ile buluşturan Seren’in Doğal Dünyası, 7 çeşit fıstık ezmesi ile sağlıklı sofraların vazgeçilmezi oluyor.

Keçiboynuzundan gelen sağlığı fıstık ezmelerinin lezzeti ile harmanlayan Seren’in Doğal Dünyası, keçiboynuzu fıstık ezmesi ile şifa ve enerji kaynağını sofralara taşıyor. Vücudun vitamin ve mineral ihtiyacını tek kavanozda sunan Seren’in Doğal Dünyası keçiboynuzlu fıstık ezmesi, kilo vermeye yardımcı olurken aynı zamanda tatlı krizlerini de önlüyor. Hindistancevizi yağının eşsiz aromasıyla lezzetlendirilen keçiboynuzlu fıstık ezmesi, yoğun kıvamlı özelliğiyle her tadı damağınızda hissettiriyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber