Ortahisar’da "Sağlık İçin Hepimiz İçin" En Kapsamlı Covid 19 Denetimi yapıldı

İçişleri Bakanlığı genelgesi kapsamında, Ortahisar ilçesinde, Coronavirus (Covid-19) salgınıyla mücadele tedbirlerine yönelik kapsamlı denetimler yapıldı.

Ortahisar ilçesinde Kaymakam Tolga Toğan’ın başkanlığında yapılan denetimlere Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Göktaş, Ortahisar İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Osman Erdoğan, İlçe Emniyet Müdürü Suvat Sezer’in yanı sıra jandarma, emniyet ve belediye zabıta ekipleri katıldı.

Kaymakam Toğan ve beraberindekiler, Türkiye genelinde yapılan "Sağlık için hepimiz için" denetimleri kapsamında Ortahisar'da bulunan ve insanların yoğun kullandığı iş yerlerini denetleyerek, vatandaşlar Coronavirus'e karşı maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında bilgilendirildi.

Kaymakam Toğan, Türkiye'nin bütün illerinde eş zamanlı yapılan denetimler kapsamında Ortahisar ilçesinde de yapıldığını belirterek, "İçişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda, Ortahisar Belediyemiz, daire amirlerimiz ve personelimizin katılımı ile Covid-19'la mücadele kapsamında temel prensipler olan maske, mesafe ve temizlik kurallarını vatandaşlarımıza rehberlik etmek amacıyla denetimlerde bulunduk. Daha sağlıklı ve mutlu bir Ortahisar için kurallara uyulması konusunda rehberliğimizi yapıyoruz. İnşallah bu süreç kısa zamanda atlatılır. Kurallarımız belli maske, mesafe ve temizlik. İnşallah çok daha sağlıklı günlerde arkadaşlarımızı ziyaret etme şansı bulacağız" dedi.

Alışveriş merkezleri, pazar yerleri, lokantalar, kafe, restoran, kahvehane, kıraathane, berber/kuaför merkezi, park ve taksi durakları, toplu ulaşım araçları ve taksiler başta olmak üzere tüm yaşam alanlarını tek tek denetleyen Kaymakam Toğan, vatandaşlardan olumlu tepki aldıklarını belirterek, “İnşallah toplumsal sorumluluk ve bilinç ile bu hastalığın üstesinden geleceğiz”şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber