Özel 7M Hastanesi Trabzon’da açıldı!

Bakan Soylu, ‘’Çok önemli bir zamanda çok önemli bir adım attılar''

Özel 7M Hastanesi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımıyla gerçekleşen muhteşem bir törenle hizmete açıldı.

Trabzon’un en donanımlı özel hastanelerinden biri olan Özel 7M Hastanesi’nin resmi açılışı bugün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımıyla görkemli bir törenle gerçekleşti.

Açılış törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu , Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Arsin OSB Başkanı Erkut Çelebi daire amirleri, spor siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

BAŞHEKİM OCAK, ''SON TEKNOLOJİLERLE FAALİYET VERMEKTEYİZ''

Özel 7M Hastanesi’nin resmi açılış programında davetlilere seslenen Özel 7M Hastanesi Başhekimi İsmail Hakkı Ocak böylesine güzel ve özel bir günde kendilerini yalnız bırakmayan başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere tüm davetlilere yürekten teşekkür etti. Ocak, “Hastanemiz 12 bin metrekarelik kapalı alana sahip. 201 kişilik sağlık kadrosu ve 100 odamız ile bölgeye şehrimiz adına hizmet vereceğiz. Gerek makine cihaz ekipmanlarda son teknolojileri kullanmaya, gerekse de hekim kadromuzu şehrin en iyi isimleri ile oluşturmaya özen gösterdik. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Tabi ki gönül ister ki hastalıklar olmasın, ama başa gelince de şifa arayanlara en iyi, en güzel hizmeti vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Sayın bakanım bu güzel günümüzde aramızda olmanızdan şeref duyduk. Ülke genelinde terörde zaferler kazanırken biz de sağlık çalışanları olarak dualarımızla arkanızdayız. Açılışımıza teşrifleri ile bizleri onurlandıran tüm şehrimiz idarecilerine, siyasetçilerine, iş dünyasının önemli isimlerine ve şehrimizde sağlık alanında hizmet veren kurumlarımızın hastanelerimizin yönetenlerine sonsuz teşekkür ediyorum. 7M Hastanesi şehrimize hayırlı olsun” dedi.

MİLLETVEKİLİ CORA, ''ÖNEMLİ BİR İHTİYACI KARŞILAYACAKTIR''

Ak Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora da açılışta bir konuşma yaparak, “Son zamanlarda yaşadığımız pandemi süreci nedeniyle sınırlı bir katılımla tedbirleri alarak önemli bir açılışı gerçekleştiriyoruz. Bu hastane Trabzon’un batı tarafındaki tek özel hastanesidir. Bu manada hastanenin yeniden açılması sürecinde sahibi ve ortaklarının büyük gayretleri olmuştur. Bakanımızın burada büyük emekleri vardır.

7M Hastanesi bölgede önemli bir ihtiyacı karşılayacaktır. Sağlık çalışanlarımızın değerini sadece pandemi sürecinde değil her zaman bilmeliyiz. 7M bölgenin sağlık alanında önemli bir altyapı ihtiyacını karşılamış olmakla beraber şehrimize önemli bir istihdam katkısı sağlamış olacaktır. Memleketimize hizmet edecektir. Allah emeği geçen herkesten razı olsun” diye konuştu.

BAŞKAN ZORLUOĞLU, ''KALİTEYİ DAHA DA YUKARIYA ÇIKARACAK''

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da sağlık tesisini çok beğendiğini belirterek, “Bu hastanenin inşallah ilimizde sağlık hizmetlerinde kaliteyi daha da yukarıya çıkaracağına yürekten inanıyorum. Emeği geçen sayın bakanımıza, vekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

VALİ USTAOĞLU, ''İŞ ADAMLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM''

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, “Trabzon tarih, kültür ve medeniyet şehridir. Bunun yanında da bölgemizde önemli bir misyon üstlenen sağlık şehridir. Bölgemizde sağlık açısından önemli bir hizmeti yerine getiren illerimizin başında geliyor. Hizmete açacağımız 7M Hastanemizin ilimizde sağlık hizmetleri konusunda çok önemli ve kritik olacağına canı gönülden inanıyorum. İş adamlarımızı bu önemli girişimlerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU, ''TIBBIN KİTABINI YAZMIŞ BİR MİLLETİZ''

7M Hastanesi’nin açılışına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tam donanımlı bu sağlık tesisini şehre kazandıran yatırımcılara teşekkür ederek, “Bugün bizim medeniyetimizin, esas itibariyle önemli bir anlayışın açılışındayız. Eğer bir cümle ile ifade etmek gerekirse tıbbın kitabını yazmış bir medeniyetiz.

Okullarda İbn-i Sina okutulurken gurur duyarız. Bütün dünyaya onun yaptıklarını, onun bize bıraktıklarını bir onur vesilesi olarak ifade ederiz. Devleti yönetenler bir çağda millet olarak yaşayanlar önemli adımlar atarlar.

Bazen kendi çağlarında bunu ifade etme, kanıtlama imkanı bulamazlar. Büyük bir yol yaparlar, bazen bir bölgeyi kuşatabilecek yatırımın altına imza atarlar. Ama kendi yaşadıkları dönemde herkes tarafından kabulünü bazen yakalayamayabilirler. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin kalkınma, gelişme ve esaretten kurtarma mücadelesini bu milletle beraber demokrasi ile beraber yaptı. Milletin verdiği oylarla çok önemli adımlar attı. Bir tarafta dünyanın en büyük barajı. O barajı görünce insanın bu ülkeyle bu topraklarla gurur duymaması mümkün değildir” dedi.

BAKAN SOYLU, ‘’ÇOK ÖNEMLİ BİR ZAMANDA ÇOK ÖNEMLİ BİR ADIM ATTILAR''

Bakan Soylu konuşmasını şu sözlerle sürdürdü, “7M Hastanesi’nin yönetim kurulu başkanı ve ortaklarına sağlık kadrosuna doktor ve hemşirelerine tüm arkadaşlarımın her birine şükranlarımızı sunuyoruz. Çok önemli bir zamanda çok önemli bir adım attılar. Risk onlardan, gücümüzün yettiği destek buradaki hepimizden. O açıdan yakında 100 yatak olarak hizmet verecek olan hastanemizin bölgede büyük bir açığı kapatacağına inanıyorum. 8 adet yoğun bakım, 17 adet yeni doğan yatağı var. 24 saat faaliyet veriyor. 20 uzman hekimi var. Acili sürekli olarak açık durumda. Tomografi, MR, ultrasonografi cihazları var. Tüp bebek, cerrahi merkezleri var. Öncelikle tebrik ediyorum. Şehrimize hayırlı olsun. İnşallah şehir hastanesi de tamamlandığı zaman Trabzon bu konuda sağlık yatırımı içerisinde dört dörtlük bir anlayışı gerçekleştirmiş olacak” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hastane ortakları, doktorları ve diğer katılımcılarla birlikte ‘Hayırlı olsun, haydi Bismillah, Allah utandırmasın’ diyerek açılış kurdelesini kestiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber