CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı’nın Tıbbı Onkoloji Doktor İsteği Sonuç Verdi.

Bilindiği gibi 4 Temmuz 2017 tarihinden beri Giresun Üniversitesi Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Tıbbı Onkoloji Uzmanı olarak görev yapan uzman doktorun 6 Haziran 2019 tarihinde görevinden ayrılması ile birlikte Giresun’da ki kanser hastaları doktorsuz kalmıştı. Konuyu meclis gündemine taşıyan, basın açıklaması yapan ve sağlık bakanlığına doktor atanması için talep...te bulunan CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, asaleten olmazsa bile ressen atanan bir doktor olmasına çok sevindiğini açıkladı.

CHP’li Tığlı, “6 Haziran tarihinden bu yana kanser hastaları için verdiğimiz haklı mücadele nihayetinde sonuç bulmuş ve Giresun’a asaleten olmazsa bile ressen bir Tıbbı Onkoloji Uzmanı doktor atanmıştır. Giresunlular bundan böyle çevre illere gitmek zorunda kalmayacak ve tedavilerini kendi illerinde sürdüreceklerdir. En kısa sürede ilimize atanan değerli doktorumuza hoş geldin ve hayırlı olsun demeye gideceğim” dedi.

17 Mayıs 2019 tarihinde konuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yanıtlasın diye verdiği soru önergesine hala cevap alamadığını belirten CHP’li Tığlı, “yetkisini kullanan, Giresun’a hak ettiği değeri geçte olsa veren ve hastaları ölüme terk etmeyen Sağlık Bakanına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı

HABER: GÖNÜL AYDIN

GİRESUN ORDU TEMSİLCİSİ