UMUT VE YAŞAM DERNEĞİ: bağışçılarımız Almanya Stutgart tan geldi.

Trabzon Kaşüstü Hastanesi Onkoloji Servisine daha önce bağışçımızın desteği ile suit bir hasta odası yapmıştık. Bu defa bağışçılarımız Almanya Stutgart tan geldi..Stutgart gönüllüleri ve Aytekin Nezor un merhume annesi ve babası adına yeni bir suit oda yaptıracağız..bağışçılarımızın desteği ile Kaşüstü Hastanemize iki suit hasta odası daha kazandırıyoruz. Toplamda Derneği miz aracılığıyla üç oda olacak..Kaşüstü Hastanesi Başhekimi Prof.Dr.Süleyman Türedi ile Palyatif Bakım Servisine yapacağımız iki odanın protoklünü imzaladık. İnşallah en kısa zamanda bütün hastların faydalanacağı kullanışlı bir odayı daha hastanemize kazandıracağız.
Misafirperverlikleri için sayın başhekimimize ve başhekim yardımcısı ve Uzm.Dr.Erhan Kader' bey e  teşekkür ederiz. Ştutgart gönüllüleri vakfı  adına Duygu kaya özdemir.

Kanuni Eğitim Araştırma Hastahanesi Başhekimi Prof Dr Süleyman Türedi de
Bu hayrın işlenmesine vesile olan Umut ve Yaşam Derneğine başkanı Sayın  Dr Nimet Baki nezlinde şükranlarımı sunarım. Bu hayır işinin hastanemize ulaşmasında emeği olan Sayın  Stutgart Gönüllüleri ve Aytekin Nezor un merhume anne ve merhum babasına

Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diler emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Allah razı olsun.

UMUT VE YAŞAM DERNEĞİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber