UMUT VE YAŞAM DERNEĞİ ( DR NİMET BAKİ)

Sürekli olarak kanser tanısı konmadan önce hayatın sizin için nasıl olduğu hakkında düşünmek yerine bu günkü enerjinizin üzerinde yoğunlaşın.
Eğer negatif düşünceler zihninize sinsice girmeye başladıysa onları bulun ve onlardan hemen kurtulun. Güzel bir gün geçirdiğinizde onu güzel yapanın ne olduğunu hemen bulmaya çalışın, nelerin sizi mutlu edip eğlendirdiğini keşfedin.
Duygularınızı kısıtlamayın— olumlu ve olumsuz duyguları aynı anda hissetmekten korkmayın
Bazı şeylerin kontrolünüz dışında geliştiğini kabullenin— Bunun yerine kontrol edebildiğiniz şeyler üzerinde yoğunlaşın ve hayata geçirin.
Stresi en aza indirmek için harekete geçin—Kronik stres durumunuza yardımcı olmayacaktır. Tai Chi, yoga, meditasyon veya dışavurumcu sanatlarla uğraşarak rahatlamanızı ve stres atmanızı sağlayacak stratejileri keşfedin.
Her gün kendiniz için 30 dakika ayırın—hayatınıza mutluluk ve memnuniyet getirmek için yeni yollar keşfedin.
Yeni şeyler deneyin—beklide her zaman bir sera kurmak, orkide yetiştirmek, cam sanatıyla uğraşmak yada bir dans öğrenmek istemişsinizdir.
Kanser ve onkolojik hastalıklarda moral ve motivasyon çok önemlidir. Asla geriye bakma, seni mutlu eden şeyleri hatırla ve yeni sınırlarını çiz.

UMUT VE YAŞAM DERNEĞİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber