Abdullah Gül’den YSK kararına ilk yorum

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, YSK’nın İstanbul seçimlerini yenileme kararını değerlendirdi.Gül, “Yazık, bir arpa boyu yol alamamışız” ifadelerini kullandı.

Gül sosyal medyadan yapılan açıklamada, “Anayasa Mahkemesi’nin 2007 yılındaki haksız “367 Kararı” karşısında ne hissettiysem, başka bir yüksek mahkeme olan Yüksek Seçim Kurulu’nun dün aldığı kararı duyunca aynı duyguları yaşadım.Yazık, bir arpa boyu yol alamamışız.” dedi.
 

Abdullah Gül✔@cbabdullahgul

Anayasa Mahkemesi’nin 2007 yılındaki haksız “367 Kararı” karşısında ne hissettiysem, başka bir yüksek mahkeme olan Yüksek Seçim Kurulu’nun dün aldığı kararı duyunca aynı duyguları yaşadım.
Yazık, bir arpa boyu yol alamamışız.

147 B

Twitter Reklamları’na ilişkin bilgiler ve gizlilik

Abdullah Gül’den YSK kararına ilk yorum
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.