AK Gençler’den gençlere açık davet 

Gençlere yönelik birçok sosyal, sportif ve kültürel faaliyet düzenleyen AK Parti Ortahisar İlçe Gençlik Kolları şimdi de gençlerin görüş ve önerilerini dinlemek için yeni bir çalışma başlattı.
GELECEK GENÇLERLE OLUŞACAK
AK Parti Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Mercan, AK Parti Gençlik Kolları’nın Türkiye’nin en büyük gençlik hareketi olduğunu söyleyerek “AK Parti bir gençlik hareketinin temsilidir. AK Parti gençlerin partisidir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da siyaseti her zaman gençlerle yapan, gençlerin her zaman önünü açan bir siyasi liderdir. AK Parti olarak geçmişte olduğu gibi bugünün ve geleceğin meselelerinde de gençlerin aktif rol üstlenmesini önemsiyoruz. Genç kardeşlerimizin fikirleriyle, görüş ve önerileriyle şehrimize, geleceğimize daha bir hazır olacağız.” dedi.
GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİ DİNLEYECEĞİZ
AK Parti Ortahisar İlçe Gençlik Kolları olarak gençlere yönelik çeşitli faaliyetler düzenlediklerini anımsatarak sözlerini sürdüren Mercan “Bir çok sosyal, kültürel ve sportif etkinlikle genç kardeşlerimizle bir araya geliyoruz. Şimdi de AK Parti Ortahisar İlçe Gençlik Kolları olarak genç kardeşlerimizin görüş ve önerilerini dinlemek istiyoruz. Bu çalışmamızla  ilçe gençlik kolları başkanlığımızda genç kardeşlerimizle bir araya geleceğiz, sohbet edeceğiz. Yerel ve genele yönelik istek ve taleplerini dinleyeceğiz. Görüşlerini alacağız, düşünceleri üzerinde hasbihâl edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.
GÖNÜL BULUŞMASI OLACAK
Mercan, ülkemizin aydınlık geleceğinin en büyük güvencelerinden birinin gençler olduğuna vurgu yaparak fikir ve görüş belirtmek isteyenleri AK Parti Ortahisar İlçe Genlik Kolları başkanlığına davet etti. Mercan şunları söyledi: “Bu çalışmamız aynı zamanda genç kardeşlerimizle birlikte bir gönül buluşması olacak. İlçe gençlik kolları başkanlığımızda ağırlayacağımız genç kardeşlerimizle birlikte sohbet edeceğiz. Söz onlarda olacak. Fikirse fikir, projeyse proje, eleştiri ise eleştiri; her ne öneri ve fikir varsa dinleyeceğiz, konuşacağız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber