Ak Parti'de aday tanıtım programı iptal edildi! 3 İlçede  sıkıntı var 

Edinilen bilgilere göre AK Parti Trabzon İl Başkanlığı tarafından Trabzon'un Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile Cumhur İttifakının 18 İlçe Belediye Başkan adayının tanıtımının gerçekleştirileceği Beşirli Spor kompleksi'ndeki aday tanıtım töreni ileri bir tarihe ertelendi. 
Bilindiği üzere Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı ile birlikte 13 ilçedeki belediye başkan adaylarını belirlemiş Arsin ile Vakfıkebir ilçelerinde yeniden anket yapılması kararı alınmıştı. 

Ayrıca Cumhur İttifakında da MHP Beşikdüzü ve Şalpazarı İlçe Belediye Başkan adaylarını açıklamış, Çarşıbaşı İlçe Belediye Başkan adayı mevcut başkan olarak ilan edilmesine rağmen genel merkez bu ismin değişmesini talep etmişti.
Ak Parti'de iki ilçedeki anketlerin MHP'de de Çarşıbaşı'ndaki belirsizliğin sonuçlandırılmaması  gerekçesiyle Cumartesi günü yapılacak olan aday tanıtım programı ileri bir tarihe ertelenirken, Trabzon büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının 30 Ocak Salı Günü Ankara'da Ak Parti Genel Merkezi'ndeki seçim beyannamesi tanıtım programında ilan edilebileceği öğrenildi.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber