banner240
banner237
banner238

AK Parti Erzurum, yeni üye çalışmalarında zirvede

Haber: Devrim Aktürk 

AK Parti'de Gençlik Kolları Başkanlığı'nın Kasım ayındaki yeni üye alımlarında Erzurum önemli bir başarı kazandı. Kasım ayı yeni üye alımlarında 30 Büyükşehir arasında en başarılı il olan Erzurum'u ikinci sırada Diyarbakır, üçüncü sıradaysa Ankara takip etti.

Yine 51 şehir arasında yapılan yeni üye çalışmalarında ise zirvede Bayburt bulunurken, onu ikinci sırada Ağrı ve üçüncü sırada Kilis takip etti.

"MAŞALLAH GENÇLER"
AK Parti'nin yeni üye çalışmalarında zirveyi kazanmasıyla beraber resmi sosyal medya hesabından tebrik tweete atan Ak Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, "Maşallah Gençler. Erzurum AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanımız Muhammed Gökberk Kocaaliler ve teşkilatını bu başarısından ötürü tebrik ediyorum. AK Parti ailemize yeni gelen tüm gençler sizlerde büyük ailemize hoşgeldiniz." ifadelerini kullandı. 

"ŞAMPİYONLUK BU ŞEHRİN RUHUNDA VAR"
Yaptıkları çalışmalara devam edeceklerini belirten AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Gökberk Kocaaliler ise resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "Şampiyonluk bu şehrin ruhunda var. İlçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak gezen ve Şehrimizi bu ay Türkiye 1.si yapan Erzurum Gençlik Kolları teşkilatımızın tüm fertlerine teşekkür ederim. Bu şehrin her sokağında AK Gençliğin izi var." ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber