AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Trabzon'da

AK Parti Medya İletişim Teknolojileri Sorumlusu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ömer İleri Trabzon'a geldi.

AK Parti İl binasında basın mensuplarıyla buluşan İleri soruları yanıtladı.

Toplantıda AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu, Adnan Gunnar, Salih Cora da toplantıda hazır bulundu.
Sezgin Mumcu yaptığı açılış konuşmasında "Sayın Ömer ileri bey Trabzon’umuza hoş geldiniz. Birçok programlar gerçekleştireceğiz. Önemli programlarımız var." İfadelerini kullandı.
Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ömer İleri'nin konuşmasından satır başları ise şu şekilde oldu:

"Dün gerçekleştirilen ordu ve Giresun programlarından sonra Trabzon'dayız. Bu program kapsamında gençlerimiz ile bir araya gelip gelişen teknolojilerini konuşacağız, bilişim sektörünün temsilcileri ile bir araya geleceğiz. Türkiye bin gelecekte hangi noktalara geleceğini konuşuyoruz. Gençlerimizle gittiğimiz noktalarda Cumhurbaşkanımız ve AK Parti'nin Türkiye’yi nereye getirebileceğini konuşuyoruz. Mandacı zihniyetin aksine gençliğimizi güveniyoruz. Biz inanıyoruz ve biliyoruz ki 2023 sürecinde milletimizin kararlı yürüyüşümüz devam ediyor. Samsun’da düzenlene TEKNOFEST’e büyük ilgi oldu. 1 milyon 500 bin katılım oldu. 600 bin başvuru oldu. Gençlerimize teknoloji mayası tuttu. İnatla Z kuşağı deseler de biz teknoloji kuşağıyız diyor gençlerimiz. Avrupa ülkelerinde enflasyonun en yüksek yere geldiğini görüyoruz. Avrupa tasarruf konusunda çalışmalar yapıyor. Türkiye ise ihracat rekorları kırıyor. Büyümemiz çok iyi gidiyor. Biz sevinerek görüyoruz ki büyüyerek bu yılı kapatacağız. Bunlar olurken dünyadaki konjektör nedeniyle orta gelirleri koruyucu tedbirler ortaya konuyor.

Biz de sahada bu tedbir paketinin orta gelirleri rahatlattığını görüyoruz. Karşımızda ki muhalif yapıya bakıyoruz. 6+1 diyoruz. Bu yapının dağılacağını düşünüyorum. Bu yapı ortaya net bir şey koyamadı. Vizyon olarak değil karşıtlık etrafında kurulan bir yapıdır. Bu yapı ortaya net bir vizyon koyamadıklarından manipülasyon siyaseti ortaya koyuyorlar. Vatandaşlarımıza borçlarınızı ödemeyin dediler. En son KHK kararlarıyla gönderilenleri geri alacaklarını söyleyip hukuka da karşı duruyor. AK Parti bir dava partisidir. Bunların yaptıkları nefret dilidir. Bu millet özgüvenini yeniden kazandığı günleri gördü. Bu millet inşallah muhalefetin gerçekten muhalefet yapacağı günleri de görecektir. Yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber