Ak Parti il Başkanı Mumcu Partimizin 20 Yılı Başarılarla Dolu

Bugün burada TBMM AK Parti Grup Başkanvekilimiz Sn. Mahir Ünal'ın katılımlarıyla gerçekleştirmekte olduğumuz Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantımıza yaraşır bir birliktelikle Türkiye’yi ve Trabzonumuzu 2023 hedeflerine taşıyacak, yeniden destanlar yazacak siz değerli mensuplarımızla bir araya gelmiş bulunmaktayız. Hepiniz, hoş geldiniz safalar getirdiniz. Sizleri sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.
 
14 Ağustos 2001 tarihinde Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kurulan partimiz; aşkınan koşanların, gönlüyle, ilmiyle ve samimiyetiyle hizmet edenlerin, her karış toprakta iz bırakanların sayesinde milletimizin gönlünde kısa sürede o kadar büyük bir yer etti ki bu sevgi ile 1 yıl sonra iktidara geldi ve 3 Kasım 2021 tarihinde bu zaferimizin 19. yılını kutladık. Dile kolay, iktidar partisi olarak millete dolu dolu hizmetle geçen 19 yıl… Ve burada hepimiz AK partimizin iktidara gelişinin 19 Yılını millete hizmet yolunda geçirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz.
 
AK Partimiz; 20 yıldır her seçimde başarı elde etmiş, Türkiye’ye çağ atlatmış, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde sessiz devrimi gerçekleştirmişse bunun arkasındaki en büyük güç milletimizin büyük umutlarla liderimize ve teşkilatlarımıza güvenerek teveccüh göstermesi idi.
 
Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye'de devrim niteliğinde büyük bir dönüşümü başlattık ve hiç kimsenin hayal bile edemeyeceği dev projelere imza attık:
Yalnızca sağlık alanında yapılan büyük hizmetler bile bu iktidarı baş tacı etmeyi hak ediyor. Şöyle bir düşünün: Dünün imkansızlıklarla dolu sağlık sisteminde hastanede rehin kalan, cenazesine dahi ipotek koyulan milletimiz için bugün sizlerinde basında şahit olduğunuz gibi köy yoluna dahi ambulans helikopter indiriyoruz.
Dün tek gidiş- geliş olan yollardan aldığımız kaza haberleri ile sarsılırken, bugün “Yol yaptınız da yolu mu yiyeceğiz” diyenlerin; Ferhat gibi deldiğimiz dağlardan, duble yollardan, köprülerden, tünellerden, otobanlardan nasıl keyifle yolculuklar yaptığına hep birlikte şahit oluyoruz...
 
Dünün Türkiye'sinde ülkemizin geleceği çocuklarımızı; yetersiz ve kalabalık sınıflardan alıp, bugün masalarının üstünde onları hazır bekleyen ücretsiz kitaplarla, her türlü imkân ve donanıma sahip okullarda eğitime bizler kavuşturmadık mı?
 
“Sözde bir demokrasi” içerisinde sağdan sola savrularak hor görülen, devletin kapısının önünde hazır olda bekletilen, ülkenin zor ve pis işlerinin layık görüldüğü, yalnız “Şehit olunca” alkışlanan Anadolu'nun vefakâr insanlarını, kamusal alan palavralarıyla başörtüsü yüzünden evlerine kapatılan Anadolu'nun saygıdeğer kadınlarını kim baş tacı yaptı?
 
Dün başörtülü kız çocuklarının ağzını kapatarak “Senin Konuşmaya hakkın yok” diyerek sesleri kesilen, sözde ikna odalarında kendilerince terbiye etmeye çalıştıkları müslüman evlatlarımızın eğitim haklarını “Gasp ederek” yere döktürdükleri göz yaşlarını kim sildi?
 
Dün peygamber ordusu diye kabul ettiğimiz, vatana hizmet etmek için büyük umutlarla girdiği asker ocağında belki de bir süre sonra şehit olacak genç subay evladının ödül törenine alınmayan başörtülü annelerimizin başını, iadei itibar edercesine bugün başörtülü bir genç subaya Genel Kurmay Başkanı tarafından ödül verdirerek kim ayağa kaldırdı?
 
 
 
"Öz yurdunda garipsin
Öz vatanında parya"
Dizelerine nazire yaparcasına dün sinek uçuramadığımız coğrafyamızda,
BUGÜN İHA'larımız, SİHA'larımız, TİHA'larımız, ATAK helikopterimizlerimizle, yerli ve milli savunma sanayimizle cesur ve kararlı bir şekilde terörün ve teröristlerin tepesine kimin liderliğinde çöküyoruz?
 
Türkiye nereden nereye geldi…
Dün hayal edemediğimiz birçok şeyi bugün yaşıyoruz. Bizlere bu günleri nasip eden yüce Allah'a binlerce kez şükürler olsun. Liderliğinde bugünleri gördüğümüz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin; bizleri de samimiyetle, umutla, ilk günkü aşkla onun davasına, mücadelesine hizmet edenlerden eylesin.
 
AK Partimizin değerli teşkilat mensupları,
AK Parti teşkilatları; büyük fikirler, kutlu idealler, Türkiye sevdasının izinde; sevgiyle, kardeşlikle, ilim ve irfanla geleceğe yürüyen gönüller demektir. Türkiye’yi daha adil bir davanın öncüsü olarak 2023’e taşıyacak olan kadrolar işte bu hizmet sevdalısı kadrolardır. Bu sebeple yapılan bunca emeği küçük ihtiraslar yüzünden heba etmek asla düşünülemez.
 
Bizler her birimiz birer dava adamıyız ve bu davanın liderliğini yürüten Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına hizmet etmekteyiz. Bizlere yakışan; Cumhurbaşkanımıza, davamıza, partimize ve bugüne kadar yaptığımız tüm hizmetlere sahip çıkmak ve kazandığımız tüm haklarımızı muhafaza etmektir.
 
 
Bugün gelmiş olduğumuz bu noktada yapılan binlerce hizmet yok sayılabilir mi?
Tüm bu yapılanlara 20 metre, 30 metre beton yol dökülmedi diye küsülür mü?
Bugüne kadar yaptığımız yatırım ve hizmetleri bir su sayacından geçirecek olsak milletimizin kazancı lehine çıkan faturası sizce ne kadar olurdu?
 
Evet, ülke olarak ve dünya olarak pandemi dolayısıyla zor bir süreçten geçiyoruz. Bakın bugün milletimize ücretsiz olarak devletimiz tarafından yapılan bir doz aşının maliyeti 105 TL. Bu maliyetlerin altından kalkmak öyle kolay değil. Ama inanıyorum ki 19 yıllık iktidarımız boyunca gerçekleştirmiş olduğumuz yatırım ve hizmet altyapısı ile birlikte bu zorlu sürecinde üstesinden geleceğiz.
 
2023 seçimlerine ramak kala küresel güçler ve yerli işbirlikçileri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde partimize adeta savaş açmış durumdalar. Her türlü hileyi, yalanı, dezenformasyonu kullanarak Cumhurbaşkanımızı ve AK Partimizi birbirinden uzaklaştırıp yıpratmaya çalışıyorlar.
 
Birlik ve beraberliğimizi ne kadar güçlendirirsek partimizde o kadar güçlü, Liderimiz Sn. Recep Tayyip Erdoğan da o kadar güçlü olur. Bizler Liderimizden almış olduğumuz güçle “Daha Adil Bir Dünya Mümkün” düsturuyla medeniyet nöbetini devralmaya ve daha adil bir dünya inşa etmeye hazırlanan Türkiye olarak 3 Kasım 2002’den beri yaptığımız gibi millete hizmet yolunda durmaksızın çalışmaya ve milletimizle birlikte yol yürümeye devam edeceğiz.
 
19 yıldır devam eden millete hizmet yolculuğumuz bugün “Cumhur İttifakı” olarak daha da güçlenip kararlı bir şekilde devam ediyor. Bu mücadeleyi daha ileriye taşımak için her birimize büyük görevler düşüyor: Bakanlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla, ilçe teşkilatlarımızla,  Belediye Meclis üyelerimizle, Mahalle Başkanlarımızla, Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatlarımızla birlikte 2023 seçimlerine kadar gece gündüz demeden çalışmak zorundayız.
 
Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli teşkilat mensuplarımıza il danışma Meclisi toplantımıza katılımlarınız için teşekkür ediyor, toplantımızın başta Trabzon teşkilatımız ve AK partimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.
 
Hep Birlikte Yeni Hedeflerle, Durmak yok yola devam! Çalışmalarınızda başarılar diliyor, hepinizi Allah’ emanet ediyorum. 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu'nun İl Danışma Meclisi konuşması.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber