banner240
banner237
banner238

TÜRKİYE AK PARTİ’YLE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, ATATÜRK’ün vefatının 82. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Türkiye’nin AK Parti ile büyümeye devam edeceğini dile getiren CORA, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ebediyete irtihalinin 82. yıl dönümünde saygıyla yad ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti, AK Parti döneminde yapılan onca saldırı ve engelleme teşebbüslerine rağmen attığı Yerli ve Milli adımlarla ilerlemeyi ve büyümeyi sürdürmektedir.

İçinden geçmekte olduğumuz bu zor günlerde el ele vererek ATATÜRK’ün manevi mirası olarak bıraktığı ‘aklın’ ve ‘bilimin’ yol göstericiliğinde yine “En büyük eserim” dediği ve gelecek nesillere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti’ni daha ileriye taşıyacak, daha güçlü ve daha müreffeh bir ülke haline getirecek adımları; kararlı, sağlam, korkamadan, sendelemeden, yılmadan ve yorulmadan atıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 82. yıl dönümünde Kurtuluş Savaşı'mızın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanımız uğruna fedakârca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmetle, minnet ve şükranla anıyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber