banner240
banner237
banner238

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AYVAZOĞLU İLÇE İLÇE DERT DİNLİYOR

Akçaabat Yaylacık Mahallesinde Kadınlarla sandık bazlı toplantıya katılan Ayvazoğlu Akçaabat TÜGVA İlçe temsilciliğini de ziyaret ederek AK Parti Akçaabat İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. 

Tonya İlçe Danışma Meclisi Toplantısına da katılan Ayvazoğlu danışma Meclisi toplantısı sonrasında Tonya esnafını ziyaret ederek hayırlı bereketli kazançlar dilerken alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. 

İlçe programlarında özellikle kadın esnaf ve girişimcileri ziyaret eden Milletvekili Ayvazoğlu "Kadın esnaflarımızın sayısının artması onları sosyal  hayatın içinde üretirken görmek beni son derece mutlu ediyor. Ben de bir kadın milletvekili olarak bu girişimleri destekliyorum. Bu güne kadar olduğu gibi her zaman kadınların ve kadın girişimcilerin yanında olacağım."dedi. 

Katıldığı programlarda Türkiye gündemi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Milletvekili Ayvazoğlu Millet İttifakı'nın terörün arka bahçesi HDP ile işbirliği içinde olduğunu belirterek şunları söyledi : " İyi Parti'nin nasıl kurulduğu ve meclise nasıl girdiği hala akıllarda bir soru işareti?
Hatırlayın, meclisteydim ben de o gün. 
HDP'nin Grup Başkanvekili Pervin Buldan TBMM'de kürsüde konuşurken onlara dönerek parmağını sallayıp "Bugün burada o kapıya yakın yerde otura biliyorsanız bizim sayemizdedir, HDP'nin sayesindedir. Boş boş konuşmayın" derken bir tanesi başını kaldırıp itiraz etmedi. Bir tanesi sıralara vurup itiraz etmedi. 
Aynı şekilde CHP ve HDP sıraları bugün yan yana Mecliste. HDP'nin söylediklerini CHP alkışlar, CHP'nin söylediklerini HDP destekler. Al gülüm ver gülüm bir ittifakla birlikte gözümüzün içine baka baka bu terörün maşalarıyla birlikte olduklarını neredeyse dalga geçe geçe haykırırlar. Sonra da sokağa çıkar derler ki "Ne münasebet. Biz terörün karşısındayız. Biz PKK'nın yanında asla olmadık. PKK ile mücadelede devletimizin yanındayız. HDP ile birlikte öyle bir gönül bağımız yok illiyet bağımız yok.' diyorlar. Peki nasıl bir ittifak kurdunuz? Nasıl böyle 5 benzemezi bir araya getirdiniz? İstanbul seçimleri ortada. Seçimlerden sonra yaşananlar ortada. Kimlere diyet ödediklerini tüm Türkiye görüyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte ülkemizin yüz akı olan İstanbul bugün terör ile iltisaklı ve irtibatlı olduğu düşünülen 557 kişinin belediyeye alınma hikayesi ile gündeme geliyor. Bu bir utanç vesikasıdır."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber