banner240
banner237
banner238

En büyük hedefimiz Yeni Türkiye’yi 2023 ile buluşturmak .Bu hedefin en önemli ayağı Kadın  Kolları ve Gençlik kolları olacaktır

AK Partinin  teşkilatları hiç bir siyasi partinin teşkilatına benzemez AK Parti  teşkilatları  boş zaman değil aktif zamanda görev yapar. 
En aktif ve en verimli zamanını teşkilat işlerine ayırır. Makamı mevkisi ne olursa olsun temel hedef partimizin başarısı ülkemizin başarısıdır. Bu doğrultuda engel tanımadı hiçbir zaman tanımayacaktır. 
Ana kademe Kadın ve  Gençlik  kolları mahalle teşkilatları ile seçilmiş yöneticileri ile birlikte her zaman ahenkli bir çalışma içinde olmuştur. Partimizin ve hükümetimizin en zor anlarında teşkilatımız dimdik ayakta durmuştur. 
Hiç bir makam mevki yokken teşkilatlarımız vardı ve kefensiz gömlek giymeye peşinen hazırdı. Bu anlamda tarihe altın harflerle geçen başta ak parti kurucu teşkilatları olmak üzer bütün mensuplarını unutmamak unutturmamak gerekir.

AK Parti nin  en önemli hedeflerinden  bir tanesi, Hem karar alma mekanizmalarında hem partinin üst kurullarında hem yerel yönetimlerde hem parlamentoda kadın sayısını artırmak .

AK Parti iktidarı Gençliğe verdiği önemi yaptığı çalışma ve icraatları ile göstermektedir. Biz gençlerimize güveniyoruz. Kendimize güveniyoruz geleneklerine, değerlerine, inançlarına bağlı bir nesil yetiştirmek için en büyük yatırıma da gençliğe yapıyoruz.
Geçmişini bilmeyen genç geleceğini bulamaz. Güvendiğimiz için İktidara geldiğimizde 30 yaş seçilme yaşını, 25’e indirdik. Eğitimi için sağlıklı yaşamı için birçok adımlar attık.
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber