AK PARTİ ORTAHİSAR İLÇE BAŞKANI ÇEBİ DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZİN EMRİNDEYİZ

 Ortahisar İlçe Teşkilatı olarak şehrimizde misafir ettiğimiz depremzede kardeşlerimizin yanındayız, emrindeyiz.” dedi.
ÇEBİ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, afet bölgesinden tahliye edilen ailelere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Çebi afet bölgesinden Ortahisar’a tahliyesi yapılan depremzede aileleri kaldıkları ev ve otellerde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyarette AK Parti Ortahisar İlçe Yöneticileri, ilçe kadın ve gençlik kolları yöneticileri de hazır bulundu.
ÖRNEK BİR YARDIMSEVERLİK
Ortahisar’ın afet döneminde yardımseverliğinin örnek oluşturduğunu ifade eden Çebi: "Hemşerilerimiz; ülkemizin en zorlu zamanlarında vatanseverliğini, yardımseverliğini örnek düzeyde ortaya koyuyor. Ayni ve nakdi yardımların dışında birçok hayırsever hemşehrimiz depremzede kardeşlerimize ikamet imkanı sundu. 
DEPREMZEDE AİLELERE KAPILARINI AÇTILAR
Ayrıca otel, apart ve benzeri işletmelerimiz de depremzede kardeşlerimizin yanlarında yer alarak işletmelerinin kapılarını depremzede kardeşlerimize açtılar. Böyle büyük bir felaketi göğüslemenin, ayakta kalabilmenin en önemli yolu da bu şekilde olur. Tüm hayırseverlerimize şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.
DAİMA YANLARINDAYIZ
Çebi, Ortahisar’da misafir edilen tüm depremzede ailelerinin her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini vurgulayarak “Millet olmanın, tek yürek olmanın, kardeş olmanın en özel günlerini hep birlikte yaşıyoruz. Bizler de tüm  AK Parti Ortahisar ilçe teşkilatı olarak şehrimizde misafir ettiğimiz kardeşlerimizin yanındayız, emrindeyiz. Yüzyılın felaketini hep beraber, birlik ve dayanışma içerisinde tek yürek olarak geride bırakacağız.” ifadelerine yer verdi. 
TÜM İMKANLAR SEFERBER EDİLDİ
Devletin depremzeler için tüm imkanlarını ilk günden itibaren seferber ettiğini hatırlatan Çebi şunları söyledi: “Depremzede kardeşlerimize yönelik geniş bir çalışma yürütülüyor. Afet bölgesinde depremzede kardeşlerimizin barınma ihtiyacı için konteyner kentler inşa ediliyor, ihtiyaçlar gideriliyor. Aynı zamanda konut hamlesi çalışmalarına devam ediliyor. Devletimiz afet bölgesinde yıkılan binaların yerine yeni, sağlam, güvenlikli konutlar inşa ederek, depremzede kardeşlerimize teslim edecek.
İHTİYAÇLAR BİREBİR TAKİP EDİLİYOR
Devletimiz deprem bölgesi dışına tahliye edilen kardeşlerimizin de yanında, ihtiyaçları birebir takip edilip, yerine getiriliyor. İnşallah çok yönlü yürütülen çalışmaların nihayete erdirilmesiyle birlikte yaşam da normale dönecektir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber