AK Parti Ortahisar Yerel Yönetimler Başkanı Abdulkadir Soytemiz Millilik ile gayri millilik arasındaki farkı nedir?

AYRIMI YAPABİLİYOR MU?
Abdulkadir Soytemiz şunları söyledi: “Millilik istiklal ve istikbalini düşünerek Devletini ve devletinin her kurumunu güçlendirmektir. Millilik, ordusuna ve güvenlik güçlerine iftira atanların karşısında eğilip, bükülmeden dik durabilmektir. Millilik, hainlerin değirmenine su taşıyan, şanlı ordumuza “kimyasal silah kullanıyor” iftirasında bulunanlara karşı durabilmektir. Millilik, üretmektir, geliştirmektir, hem içte hem dışta başını dik tutabilmek, el pençe divan durmamaktır. Millilik, her daim ülkesi ve milletinin çıkarlarını baş tacı edebilmektir.
SESLERİ ÇIKMADI
Gayri millilik, ülkeni faydasına olacak tüm atılımlara set çekmektir. Gayri millilik yerli ve milli hamleler karşında düşman ağzıyla konuşmaktır. Gayri millilik, siyaset uğruna ne olursa olsun da biz olalım demektir. Gayri millilik hainlere iftiralarına ses çıkarmamak, susmaktır. Gayri millilik üretmeden sloganlarla yürümek, halkın tercihlerini aşağı görmektir.
HALKIMIZ GEREKEN CEVABI VERECEKTİR
Milli olmak ile gayri milli olmak arasındaki net çizgiyi göremeyecek kadar kalbi katılaşmış, şahsi menfaati ülke çıkarının önüne geçen bir anlayıştan millilik ile gayri millilik arasındaki ayrımı beklemek zor ama halkımız yeri geldiğinde hatırlatmasını çok yapacaktır.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber