TRABZON ANKARA’YA AKACAK

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, partilerinin ikinci büyük kongresinin 6 Kasım’da Ankara’da yapılacağını söyledi. Kongre öncesinde basın mensupları ile bir araya gelen Pulat, Trabzon’dan Başkent Ankara’ya yoğun katılım göstereceklerini ifade etti. Pulat, ‘Yeniden Refah Yeniden Erbakan’ mottosuyla gerçekleştireceğimiz kongremizde bin 225 kayıtlı delegemiz, partimizi 2023’teki kritik seçimlere taşıyacak parti yönetimini belirleyecek” dedi.
REKOR KATILIM
Pulat, sözlerini şöyle sürdürdü: “Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın tek aday olarak gireceği kongrede, 50 üyeli Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyelikleri için seçim yapılacak. 17 Kasım 2019 yılında yine Ankara Arena’da yapılan partimizin ilk olağan büyük kongresi 45 bin partilinin katılımıyla Türk Siyaset tarihinin en kalabalık kongrelerinden biri olmuştu. Milli Görüş’ün tek temsilcisi olarak Pazar günü saat 10.00’da gerçekleştireceğimiz 2. Olağan Büyük Kongremizde 60 binin üzerinde katılımla yeni bir rekora imza atacağımıza inancımız tamdır.  Ayrıca Büyük Kongremize yurtdışından pek çok parti temsilcisi, Sivil Toplum Örgütü temsilcisi ve siyaset adamının yanında yurt içinde de çok sayıda da yabancı misyon şefleri ve büyükelçiler katılacak.”
MASA FOTOĞRAF VERİYOR
Pulat, “Ülkemizde büyük bir iktidar boşluğu olduğu kadar, büyük bir muhalefet boşluğu olduğu da sıkça dile getirilmektedir. Bu kanaatin yaygınlaşmasının en büyük sebebi, 6’lı masa denilen tuhaf yapının arz ettiği acziyet görüntüsüdür. Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde masa başındakiler dediğimiz 6 parti 7. kez bir araya geldi.  Bu  6 benzemez  bugüne kadar 36'sı baş başa, 7'si de 6'lı masa etrafında olmak üzere toplam 43 kez bir araya gelmiş. Peki, ortaya ne çıkmış? Aylardır Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem de güçlendirilmiş parlamenter sistem…Tarihin en büyük ekonomik krizine ilişkin somut bir çözüm önerileri var mı?  Kaynak paketlerini ortaya koyabilmişler mi?  Bu toplantılar adeta altın gününe döndü. Toplanıp toplanıp fotoğraf verip dağılıyorlar. Bunlardan millete fayda gelmeyeceğini aylardır söylüyoruz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber