AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Aydın Demirci

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Aydın Demirci, teşkilat ziyaretleri kapsamında Ortahisar İlçe teşkilatını ziyaret etti. Teşkilat mensuplarının yoğun ilgisi ile karşılanan Demirci, kendisinin de Ortahisar teşkilatlarında yetiştiğini belirtti. 

Demirci, “Ortahisar İlçe teşkilatında mahalle başkanı olarak başladığım görevimde sırasıyla ilçe yönetim kurulu üyesi ve ilçe başkan yardımcısı olarak devam ettim. 

Şu anda milletvekili aday adayı olarak huzurlarınızdayım. Kendi yuvamda olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi. Demirci, “Partimizin sosyal tabanından geliyoruz ve bizim hayatımızda mücadele alanımızda biz şunu öğrendik asıl olan millettir, millete hizmettir ve yaptığımız işi de asıl olan millettir düsturu ile uğraşırken, millete hizmet amacıyla yaptık. 

Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde milletimizin partisi olan AK Parti’de yine bu aziz millete hizmet etmek için yola çıktık. 

Bu görevler nasip işidir. Allah nasip eder de görev alırsam aziz milletimiz için var gücümle çalışacağım”  diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber