Gittiği her programda büyük ilgi gören AK Parti Trabzon milletvekili adayı adayı Hatice Öztürk:

27. dönem AK Parti Trabzon milletvekili adayı adayı olan Mimar Hatice Öztürk çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Şehrin doğu ilçelerindeki teşkilat ziyaretlerinde parti mensuplarının yoğun teveccühünün kendisini çok mutlu ettiğini belirten bugünde batıdaki ilçe teşkilatlarını ziyaret edecek olan Öztürk "Trabzonumuzun doğusundan batısına güneyine heryerini bilen birisi olarak gittiğimiz her yerde bizi tanıyan bize güler yüzle karşılayan ziyaretimizle hoşnut olan bizi yüreğinde hisseden insanları görmek çok güzel bir duygu.” dedi.

HER ŞEHİRLE BAĞ KURDUK

Öztürk "Yıllardır Trabzon’un sporundan, siyasetine sivil toplum kuruluşlarından iş dünyasına bir çok mecralarında bir çok alanlarında görev aldım. Bir çok dernekte gönüllülük esasıyla çalıştım tek gayem bu şehrin insanına bu şehre ve ülkemize Allahın izni ile en güzel hizmetler yapmaktı. Güzel işlere imza attık, güzel birliktelikler güzel dostluklar arkadaşlıklar ortaklıklar siyasi birliktelikler kurduk. Trabzon ile sadece Ankara değil ülkenin her şehrinde hemen hemen gönül bağı kurduğumuz dostluklarımız oldu tek amacımız şehrimizin kazanmasıydı şehrimize katkı sağlamaktı işte bu yolda biz Hatice Öztürk olarak tanındık. Hiçbir menfaat hiçbir çıkar hiçbir Ayrımcılık beklemeden şehre ne katabiliriz onu düşündük ülkemiz için ne yapabiliriz onu hesap ettik çok şükür güzel şeyler yaptık ki gittiğimiz her yerde kapılar bize açılıyor sadece kapılar değil gönüller bize açılıyor.” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ AYRICALIĞI

Öztürk konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı; Özellikle Akçaabat’ta, Ortahisar’da Büyük liman bölgesinde şehrin doğusunda batısında güneyinde çok güzel hizmet ve birlikteliklerimiz oldu. Aday olduğumuzu duyan gerek Ankara’dan gerek İstanbul’dan, Antalya’da, İzmir’den yani ülkenin her tarafından sevdiklerimiz bize olan desteklerini ilettiler. Trabzon’un merkezinden ve bir çok ilçesinden destek ve iyi dilek temennileri aldık doğru yolda olduğumuzun göstergesidir tüm bunlar. Tabii ki her şeyin başında Allah’ın takdiri geliyor. Allah izin verirse şehrime ve bu vesileyle ülkeme en iyi hizmet yapmak için aday adayı oldum. Ve Türkiye tarihindeki en iyi kadrolara sahip AK Parti’den aday adayı olmanın en güzel ayrıcalığını hissediyorum. Partimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese tabii ki başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, gelmiş geçmiş görev yapmış tüm bakanlarımıza, milletvekillerimize hepsine ülkenin bu önemli seviye yükselmesinde katkı sağlayan hepsine teşekkürü borç biliyor ve onlarla çalışıyor olmaktan gurur duyduğumu ifade ediyorum.

TEŞKİLATIN HEYECANI BİZE GÜÇ VERİYOR

Partinin mihenk taşı olan teşkilatlarımızda yaptığımız buluşmalarda onların gözündeki heyecan çalışma azmi bitmek tüketmek bilmeyen gönüldaşlıkları dava arkadaşlıkları Bizim sorumluluklarımızı ve ne kadar onurlu bir göreve talip olduğumuzu bir kez daha gözler önüne seriyor. İşte tam bu noktada biz de üzerimize düşenin fazlasını yapmak için yola çıktık Allah tüm arkadaşlarımızın yolunu açık eylesin.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber