AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Ömer Topaloğlu:

Aday adaylığı çalışmaları çerçevesinde Trabzon’un Çaykara, Dernekpazarı, Of, Hayrat, Sürmene, Köprübaşı, Araklı, Arsin, Yomra, Maçka İlçelerimizi ziyaret ederek teşkilat mensupları ile bir araya gelen AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Ömer Topaloğlu, bu güne kadar sivil toplum kuruluşları ve siyasetin önemli organlarında görev alan, halkın ve esnafın içinden birisi olduğunu belirterek ‘Bugüne kadar yaşadıklarımız bize gösterdi ki her şeyin başında önce Allah’ın taktiri sonra milletimizin iradesi gelmektedir.

Bizler bu davaya gönül veren insanlar olarak, son nefesimize kadar ülkemizin daimi istikrarı için görev yapmaya devam edeceğiz.

Bu manada AK Parti’nin doğru yolda gittiğini gösteren en önemli göstergesi, partiye olan teveccühün her geçen gün artması ve partiyi ayakta tutan, partinin çimentosu teşkilatlarımızdır. Bizleri burada ağırladınız, dinlediniz, hakkınızı helal edin. Sorumluluğumuzun bilincinde olarak sizlere hizmet etme sevdasıyla çıktığımız bu yolda desteklerinizden ötürü hepinize teşekkür eder saygılar sunarım’ ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber