AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Sefa Küçükali, 'Risk alarak koşacağız'

AK Parti Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, AK Parti’den Trabzon Milletvekili aday adayı oldu. Küçükali, aday adaylığı sırasında partililer salona sığmadı… Küçükali, yeni bir göreve talip olduğundan dolayı AK Parti Trabzon İl Gençlik Kolları Başkanlığından istifa ettiğini açıkladı. 

AK Parti Trabzon Gençlik Kolları Başkanı Sefa Küçükali, Genel Seçimlerde 28. Dönem Milletvekili Trabzon Milletvekili olmak için AK Parti’den aday adayı oldu. 
Adaylık Başvurusunu, İl Başkanlığına veren Küçükali, ardından bir basın toplantısı düzenledi. 
Geniş bir katılımla düzenlenen toplantıya, partililer salona sığmadığı görüldü. 

‘Genliğin lideri, durmak yok ileri’ tezahüratları ve alkışlar eşliğinde salona gelen Küçükali, ‘Ak gençlik seninle gurur duyuyor’ tezahüratları eşliğinde açıklamasını yaptı. 

Küçükali, konuşmasına ilk olarak deprem ve selde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralıları da acil şifalar dileyerek başladı. 

Küçükali, “Şehrimize dair heyecanımız var. Genç kardeşlerimizin ısrarı ve desteği, Genel Merkezimizin talimatı, İl Başkanlarımızın olurları ile yaptığımız istişareler sonucunda bu kutlu davada yeni bir yola çıkmak için hazırız.  İnancımız o dur ki, başaracağız, başaracağız…  Çok çalışacağız, okuyacağız ve koşacağız.. Koşacağız, koşacağız, risk alarak koşacağız. 
Bu düstur ve duygularla, aday adayı olduğumu buradan beyan ediyorum” dedi. 
İSTİFA ETTİ
Gençlik Kollarında gözleri dolarak istifasını açıklayan Küçükali, “21 Ağustos 2017 tarihinden bu yana büyük onur ve gururla yürüttüğüm her fırsatta hayatımın ilk aşamasına koyduğum, bir neferi olmaktan onur ve gurur duyduğum, AK Parti Trabzon Gençlik Kolları vazifemden yeni bir göreve talip olduğum için, onlara yeni fırsat tanıyıp, yeni seçime yeni fırsatla girilmesi için yeni bir başkan, yeni bir heyecan, yeni bir coşku için, önünü açmak için, kendi özgür ve hür irademle başka bir göreve aday olduğum için AK Parti Trabzon Gençlik Kolları Başkanlığından istifa ediyorum.


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber