Benim belediyecilik  anlayışımda siyaset yok

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, “Benim belediyecilik anlayışımda siyaset, particilik, ayrımcılık yok. 1 Nisan sabahı ilk işim bana oy vermeyenlerle kucaklamak olacak. Hep birlikte el ele vereceğiz. Yomra’mızı görenlerin hayran kalacağı bir şehir haline getireceğiz” dedi.   

İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Adayı Mustafa Bıyık, seçim çalışmalarına Kıratlı Mahallesi’nde devam etti. Mahalle sakinleri ile olan sohbetlerinde Yomra’nın kırsal mahallelerinin, Trabzon’un diğer ilçelerinin kırsal mahallelerinden geride kaldığını ifade eden Bıyık, akılcı çalışmalarla bu eksiği kapatacaklarını söyledi.

Kırsal mahallelerde özellikle yol sorunları yaşandığını dile getiren Bıyık, “Belli ki belediyenin bütçesi ile beton satın alıp tüm yolları betonlayabilmek mümkün değil. Belediyelerin imkanı buna yetmiyor. Yomra Belediyesi bünyesinde beton-büz-parke üretim tesisi kuracağız. Komşu ilçe belediyelerine de bu tesisimize ortak olmaları için teklif götüreceğiz. Böylece mahalle yolları için gerekli olan malzemeleri daha ucuza mal edip daha çok iş yapacağız” diye konuştu.

Kırsal mahallelerdeki eksiklerin sadece yol sorunlarından ibaret olmadığını belirten Bıyık, “Yomra’mızın 25 mahallesi var. Her mahalleye bir çocuk parkı kazandıracağız. Zaten hemen hemen her mahallemizde atıl durumda olan sağlık ocağı, okul vb kamusal alanlar var. Bu alanları devralıp çocuk parkı olarak düzenleyeceğiz. Kırsal mahallelerimizdeki kadınların para kazanabilmesi içinde çalışmalarımız olacak. Halıcılık projesi uygulayacağız. Yomra’nın köyleri halı üretim üssü haline dönecek. Bu şekilde rahatlıkla uygulamaya koyabileceğimiz çok sayıda projemiz var” ifadelerini kullandı.

Yomra Belediyesinin 31 Mart’tan sonra tüm Yomralıların belediyesi olacağını kaydeden İYİ Parti Yomra Belediye Başkan Bıyık, “Benim belediyecilik anlayışımda siyaset, particilik, ayrımcılık yok. 1 Nisan sabahı ilk işim bana oy vermeyenlerle kucaklamak olacak. Demokratik bir seçim yaşıyoruz. 31 Mart akşamı seçim biter, 5 yıllık icraat dönemi başlar. Hep birlikte el ele vereceğiz. Yomra’mızı görenlerin hayran kalacağı bir şehir haline getireceğiz” şeklinde konuştu.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber