AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Selçuk Çebi, 'Gönül ve el birliğinize talibim'

AK Parti’nin 27. Dönem 6. Sıra Trabzon Milletvekili adayı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sporcu Yetiştirme Daire Başkanlığı görevinden istifa eden eski Milli Sporcu Selçuk Çebi, Genel Seçimlerde 28. Dönem Trabzon Milletvekili olmak için AK Parti’den aday adayı oldu. 

Adaylık başvurusunu AK Parti Trabzon İl Başkanlığına veren Çebi, daha sonra bir basın açıklaması yaptı. 
Çebi’nin açıklamasında Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’nin de bulunması dikkat çekti.

Çebi, “Türkiye yüz yılı için büyük önem taşıyan 14 Mayıs 2023 Milletvekilliği Genel Seçimleri için AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olmak için huzurlarınızda bulunmaktayım” dedi.
Ardından deprem ve sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anarak sözlerine başlayan Çebi, “Devletimizin tüm kurumlarının seferber olarak kardeşlerimizin yaralarını sarmak için olağanüstü bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğüne birlikte şahit olduk. 
Kısa süre içinde sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde gece gündüz çalışmaya devam ederek, bu illerimizi yeniden ayağa kaldıracağımıza inancımız tamdır. 
2018 yılında AK Parti Trabzon Milletvekili adayı olarak sahada bulundum. 18 ilçe de duygu ve düşünce birliği içinde değerli çalışmalarda bulunduk. 
TÜM TEŞKİLAT VE SPORCU GENÇLER… 
Sporcu kimliğimiz ve dünya şampiyonasında elde ettiğimiz başarılarda bu milletin evladı olarak yalnız hiçbir zaman olmadık. Bugün ki yolculuğumuzda AK Parti’nin bir ferdi olarak huzurlarınızdayım.  Karşınızda bulunan bu kardeşiniz, sporcu geçmişi yanı sıra, devletimizin bürokrasisinde ülkemizin genç yetenekleri için uzun süre ter dökmüştür.  2018 Genel Seçimlerinde sahada olarak, tüm teşkilat ve sporcu genç kardeşlerimizle iletişim devam etmiş, sürekli onlarla birlikte olmaktan mutlu olmuşumdur.  Bugüne dek başardıklarımızın, deneyimle, sizlerden aldığım güvenle ülkem ve memleketim için buradayım. 
GÖNÜL VE EL BİRLİĞİNİZE TALİBİM
Devletimize ve milletimizi hizmet etmek sevdasıyla karşınızdayım. Bu sevdanın kaynağında, bugün ve. yarın ülkemiz ve insanlık için değer üretme derdimizdir. Aynı derdin ortağı olarak çıktığımız bu yolda inancınızla, kardeşliğinizle ve güzel ülkemizin geleceği için gönül ve el birliğinize talibim. 
Trabzon’dan, güzel vatanımızın her köşesine yayılacak olan milli ruh ile bu seçimlerin milletimize hayırlar getirmesini, birliğimizin ve beraberliğimizin daim olmasını canı gönülden temenni ediyorum” dedi. 
(GENÇLERİ NASIL GÖRÜYOR?)
Çebi, sözlerine şu şekide devam etti: 
“Biz şu ana kadar 6 yıldır Gençlik ve Spor Bakanlığında Daire Başkanlığı yapıyorum. Belli dönem eğitim daire başkanlığı ondan sonraki dönemde Sporcu Yetiştirme Daire Başkanlığını yürüttüm. Türkiye’nin bir çok ilinde tesislerimiz var. Burada 2500 sporcu. Olimpik Hazırlık Merkezleri 55 ilimizde var, burada 1300 gencimiz var. Biz bu kardeşlerimizin sportif anlamda başarıları için, hem de eğitim anlamında başarılı olmaları için mücadele ediyoruz. Bizim asıl düşüncemiz başta bu ülkeye birey yetiştirmek. Biz onlara her daim tavsiyemizde, onlarla farklı eğitimler verdiğimizde ülkeye iyi birey olma yönünde tenkinlerde bulunduk.  Spor yapan genç kardeşlerimizin ciddi anlamda avantajları var.  Millilik, öğretmenlik, antrenörlük atamaları var. Şu anda bazı bakanlıkları ile görüşmelerinde Milli Savunma Bakanlığında, sporculuk yapıp belli aşamaya gelen kişilerle ilgili atamayla alakalı sorun olmadığını görüyoruz.  81 ilde antrenörlerin desteği ile orada genç  çocuklara bakışı, samimi, ağabey, kardeş oluşları ile bizler genç neslimizin ne anlama geldiğini onların nasıl yetişmesi gerektiği yönünde aynı telkinde bulunuyorlar. 
(TOPLANTIYA, İLÇE BAŞKANI, BELEDİYE BAŞKANI, MUHTARLAR VE STK BAŞKANLARININ KATILMASI) 

''Burada Şaban Başkanımızın bir taahhüdü vardı. Araklı’dan bir vekil çıkaracağız taahhüt etmişti. Burada da görüyoruz ki, hem ilçe başkanımız, hem belediye başkanımız, hem muhtarlarımız, STK’larımızın değerli başkanları, Araklı Topyekün bir ve beraber olduğunu onu göstermiş olduk. Bizler tabiki oy deposu olarak sadece görülmek değil. Araklı olarak her daim Cumhurbaşkanımıza yüzde 85, Milletvekilliğinde yüzde 71 civarında oy vermişiz.''
''Trabzon’un 2. Büyük ilçesi. Araklı’nın bir vekil istemesi, bu anlamda bir ve beraber hareket ettiğini, biz göstermiş ve söylemiş görüyoruz. Ama bu anlamda hem başkan yardımcılarıma, hem ilçe yönetimimize, ilçe başkanımıza, belediye başkanımıza, muhtarlarımıza, çok teşekkür ediyorum. Buradaki birlik ve beraberliği gösterebildiğimizi düşünüyoruz. Ama biz yine de söylüyoruz. Hem partimize, hem sayın Cumhurbaşkanımızla  bu ülkeye hizmet etmek isteyen bir neferiz. Hizmetkarız. İnşallah bunu başarırız''
''Bazı katma değer katacak arkadaşlarımızla hareket etmek isteriz. Sadece Araklı hemşerilerimiz değil, burada Trabzon’un bir çok ilçesinden gelen arkadaşlarımız da burada. Sürmene, Arsin Muhtarlar Bakanı da burada. Onları da aramızda görmek bizlere güç vermiştir”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber