banner240
banner237
banner238

DÜRÜSTLÜK ve NEZAKET ABİDESİ ERBAKAN

Etkinlik sonrası bir açıklama yapan Saadet Partisi Trabzon il başkanı Cevat Kurt, merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın sadece Türkiye’nin değil bütün İslam âleminin örnek aldığı bir siyasetçi olduğunu söyledi. Kurt, sözlerini şöyle sürdürdü:

“ Erbakan Hocamızın ölümünün 8. Yılı seneyi devriyesi dolayısıyla katıldığımız bu program sonrası bir kez daha altını çizerek belirtmek isterim ki, Hocamız sadece Türkiye’deki mazlumların ve ezilmişlerin değil bütün İslam âleminin ve dünya insanlığının saadeti için çalışan bir devlet adamı idi.

Dürüstlük ve nezaket timsali bir siyasetçi olan Hocamızın yürüttüğü siyasi üslup ve söylemin ne kadar doğru olduğunu bugünkü siyasetçilerin konuşma üsluplarına baktığımızda daha net anlayabiliyoruz.

Erbakan Hoca her zaman birleştirici ve kardeşliği pekiştirici söylemlerle siyasi rakiplerinin eksikliklerini ve hatalı politikalarını anlatırdı, kimseyi ötekileştirmez, asla düşmanlığı körükleyen ve toplumu kutuplaştıran söylemlerde bulunmazdı.  Umarım Erbakan ismini sık sık kullanan siyasetçiler, onun söylem tarazını da hayatlarına rehber ederler.

Bu vesile ile Merhum Erbakan Hocamızı rahmet ve minnetle anıyorum. Mekânın Cennet olsun Hocam.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber