banner240
banner237
banner238

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ BALTA: MAHİR BAŞARIR'IN İDDAALARINA CEVAP VERDİ

Talihsiz bir açıklama yaptı Çaykur ile alakalı. “Duyumlarımıza göre 300 kişilik listeyi AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’nın verdiğini” iddia etti. Yalandır, iftiradır, mesnetsizdir, bunun karşısında da bunu ispatlamayan yalancıdır, alçaktır, namussuzdur.. Asla bizim böyle bir şeyimiz olmamıştır. 300 kişilik liste değil, 1 kişi dahi isim verilmemiştir” 

“Görüyoruz ki bu arkadaşımız geçmişte de aynı hataları yapmış. Bu arkadaşımız yalanı mahirce başarıyor. Kendi arkadaşları da bundan rahatsız. Kendi arkadaşlarına da bu tür söylemlerde bulunurken sorabilirdi. TBMM’de görev yapmanın, milletin emanetini almanın sorumluluğu vardır. Burada milletvekilliği saygınlığını koruyup kollamak, 600 milletvekili arkadaşımın görevdir. 


Toplumda bu saygınlığın arttırılması, milletin bize güveniyle alakalı. Yalanlarla sadece bana değil TBMM’de bütün milletvekilleri itibarsızlaştırma toplum önünde küçük düşürme hareketidir. Ben bu konuyla alakalı yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım. 

Burada çıkıp konuşmak kolaydır. Bende iddialara göre bu milletvekili şöyle yaptı, böyle yaptı dersem ne olur.

Milletvekilinin söylediği sözün kulağını duyması lazım. Biz her zaman milletvekili saygınlığın attırmak, güveni suistimal etmemek için yolumuza devam edeceğim. Bu yalan haberlerle alakalı yasal haklarımı sonuna kadar kullanacağım.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber