banner240
banner237
banner238

AK Parti Ortahisar İlçesi 3. Olağan Kongre

AK Parti Ortahisar İlçesi 3. Olağan Kongresi Beşirli Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Kongreye AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammet Avcı, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta, Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörü Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, delegeler ve teşkilat mensupları katıldı. 


Kongrede konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu;


"Bizler hep birlikte, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Cumhur ittifakı olarak büyük bir medeniyeti yeniden inşa etmenin mücadelesini vermekteyiz. Her birimiz Millete hizmet davasının birer neferiyiz.


AK Parti bu ülkenin mayasında vardır. AK Parti bu ülkenin dünüdür, bugünüdür,       yarını da olacaktır inşallah. Bu itibarladır ki AK Parti; ülkemiz için 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini ortaya koyan siyasi bir harekettir.

AK Parti Anadolu’nun gür sesidir. AK Parti masumların duası, ‘mazlumların koruyucusu ve kollayıcısı’dır. Dünya mazlumların gözü kulağı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye’ dedir.


Bu kongre; gözbebeğimiz Ortahisarı’mız için millete hizmet yarışında bayrak değişimidir. Görevi devralanlar aynı hassasiyetle; tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmaya devam edecektir. 2023 hedefleri doğrultusunda bayrağı daha ileriye taşımak için hep birlikte çalışacağız. Liderimizin söylediği gibi bir ve beraber olacağız.

Tefrikaya asla müsaade etmeyeceğiz!


AK Parti olarak Vatan hainleri ve din düşmanları hariç kapımız herkese açık olacak, herkesi partimize davet ederek, kucaklayacağız. Üye seferberliğimiz devam ederken, özellikle yeni seçmenlerimize ve gençlerimize yönelik çalışmalarımızı arttıracağız. Bu konuda özellikle Gençlik Kollarımıza büyük sorumluluk düşüyor. Gençlik kollarımızın bu görevi alnının akıyla yerine getireceğine inancım tamdır. Aynı zamanda Kadın kollarımıza da büyük görevler düşüyor. Kadın kollarımız, her zaman davamızın lokomotifi olmuştur ve olacaktır. Kendilerinden Allah razı olsun.


Kıymetli teşkilat mensuplarımız!

2023 seçimleri için bugünden itibaren çok daha fazla çalışmak zorundayız!

19 yıllık Ak Parti kazanımlarını kaybetmemek ve çıtayı daha da yukarılara taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Ortahisar’da ve tüm Trabzon’da gece gündüz çalışarak hep birlikte oy oranlarımızı daha da arttıracağız. İnandığımız Yolda eğilmeden, bükülmeden, dimdik Yürüyeceğiz.


Bu duygularla;

Üç Dönem İlçe Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getiren Temel Altunbaş başkanımıza ve yönetim kuruluna yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı ayrı ayrı teşekkür ederim.

Göreve yeni seçilecek olan Selahattin Çebi başkanıma ve yönetimine de muvaffakiyetler diliyorum. Günümüz kutlu olsun, kongremiz hayırlara vesile olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun." dedi. 


Tek liste olarak gerçekleştirilen Ortahisar İlçe Kongresinde Başkanlığına Selahattin Çebi seçilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber