banner240
banner237
banner238

AK Parti’den tam markaj

AK Parti İl Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda 2023 seçimleri öncesinin genel bir değerlendirmesi yapılarak, izlenecek yol haritası üzerinde istişarelerde bulunuldu. Alınan karar gereğince Ortahisar’ın 86 mahallesinde mahallelinin istek ve talepleri dinlenip, İl’e rapor edilecek
TOPLANTI DÜZENLENDİ
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı İl Yerel Yönetimler Başkanı Abdülhamit Özdaş başkanlığında yapıldı. AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıya Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Yöneticileri Ayhan Sevim, Ahmet Sezgin Kartal, Merve Uzun, Fatma Odabaşoğlu, Recep Özbay, Ortahisar İlçe Yerel Yönetimler Başkanı Abdulkadir Soytemiz ile Ortahisar Belediye Meclis Üyeleri katıldı. 
2023 SEÇİMLERİ DÖNÜM NOKTASI
Toplantıda 2023 seçimleri öncesinde yapılması planlanan çalışmalar masaya yatırıldı. 2023 seçimlerinin ülke için taşıdığı öneme vurgu yapılan toplantıda “2023 seçimleri ülkemiz için tarihi bir dönüm noktasıdır. AK Parti ailesi olarak aydınlık yarınlar için ülkemizin bugünü ve yarınlarını düşünerek gayret sarf ediyoruz. 2023 hedefleri doğrultusunda sorumluluğumuz büyük, kat edecek yolumuz uzundur. Şimdiye kadar olduğu gibi şimdiden sonra da aynı inanç ve gayretle vatandaşımızla iç içe olmaya devam edeceğiz.” görüşleri dile getirildi.
GÖNÜL HAREKETİNİ SÜRDÜRÜYORUZ
AK Partinin her şeyden önce gönül hareketi olduğu, yapılacak çalışmaların da bu minvalde yürütüleceğinin konuşulduğu toplantıda ayıca “Yerel yönetimler vatandaşlarımız ile aramızda kuracağımız gönül bağı için önemi büyüktür. Yerelde vatandaşımızla iç içeyiz, gönül gönüleyiz. İktidarımızın 19 yılında türlü engellemeler karşısında aziz millerimizin teveccühü ile birçok zorlu aştık, aşmaya devam ediyoruz. Aynı şekilde yerelde de gönül hareketini sürdürüyoruz. Bundan sonra gönül bağımızı perçinleyeceğiz, yeni gönül köprüleri kuracağız.” değerlendirmesinde bulunuldu. 
MAHALLELİ DİNLENECEK
Toplantıda önümüzdeki süreç içerisinde yapılacak çalışmalar üzerinde ayrıntılı istişarede bulunuldu. Çalışmalar kapsamında Ortahisar’da tüm mahallelere yönelik programlar düzenlenecek. Belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının da katılacağı toplantılarda 
mahallelinin istek ve talepleri dinlenerek not alınacak. İstek ve taleplere geri bildirim yapılarak çalışma İl Teşkilatına rapor edilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber