banner240
banner237
banner238

AK Partili Haydar Revi açıkladı: 'Trabzon açık ara birinci oldu'

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Meclis Gurup toplantısı AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi başkanlığında toplandı. AK Parti Trabzon İl Başkanlığı binasında yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İlçe Belediye Başkanları ve Meclisi Üyeleri eksiksiz katıldı. 

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi AK Parti olarak yerel seçimlerde gösterdikleri başarılı sonuçlardan dolayı Belediye Meclis üyelerine tek tek teşekkür etti. 

31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimlerin sonuçlarının Trabzon'a ve Türkiye'ye hayırlı olsun dilekleriyle konuşmasına başlayan Revi "Trabzon'da yerel seçimler huzur ortamında gerçekleşti. Allah'a şükür büyük bir katılım oranının olduğu Trabzon'da yerel seçimler sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Trabzon'u daha ileri taşımak için partimize oy veren bütün seçmenlerimize ve katılım sağlayarak tercihlerini sandığa yansıtan bütün seçmenlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.


Seçim sonuçlarına göre hem Trabzon'da hem de ülke genelinde ittifaklar bazında; Cumhur İttifakı ve AK Parti'nin açık ara 1. olduğunu belirten Revi "Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu olmak üzere bütün Belediye Başkanlarımızı, Belediye Başkan Adaylarımızı, Belediye Meclis üyelerimizi tebrik ediyorum."dedi. 

Seçmenin sandıkta verdiği kararın milletin takdiri olduğunu ifade eden Revi " Trabzon büyük bir başarı elde ettik. Bu başarı bizlere daha çok çalışma azmi ve kararlılığı verdi. Seçim bölgelerimizde kazandığımız yerlerden de kaybettiğimiz yerlerden de ders alacağız. Yoğun bir seçim süreci geçirdik. Bu süreçte emek gösteren gece gündüz demeden çalışan bütün teşkilat mensuplarımıza, Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve Yönetimine, Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerimize ve Cumhur İttifakına gönül veren kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 


Milletimizin birliğini ve beraberliğini bozmak isteyenler asla fırsat vermeyeceklerinin altını çizen Revi "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde aktif şekilde terörle mücadelemiz devam ederken milletimize vaat ettiğimiz hizmetlerimizi de hız kesmeden gerçekleştireceğiz. Önümüzde 4.5 yıla yakın bir icraat dönemi var. Artık önümüze bakacağız. Trabzon'a yapacağımız hizmetlere bakacağız. Ne söz verdiysek hepsini yaparak Trabzon için daha ileri hedeflere koşarak büyük ve güçlü Türkiye hedefine odaklanacağız." cümlelerine dikkat çekti. 


Trabzon'da Cumhur İttifakı olarak başarılı olduklarını dile getiren Revi "Kesin olmayan sonuçlara göre yüzde 64,61 Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığını Adayımız Murat Zorluoğlu kazandı. Cumhur İttifakı olarak Büyükşehir Belediyeninin yanı sıra 18 ilçemizin de Beşikdüzü, Yomra ve Hayrat hariç 15'ini kazanarak önemli bir başarı elde ettik. Seçim sonuçları şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun. Kazanan Trabzon oldu."dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber