banner240
banner237
banner238

Akçaabat, Osman Nuri Ekim’e sahip çıktı… DİKKATLER AKÇAABAT ADAYI EKİM’İN ÜZERİNDE

Çevre Mühendisi olan AK Parti Adayı Ekim, uzun süre işiyle alakalı yürüttüğü saha çalışmalarının yanı sıra Akçaabat Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde de Akçaabatlıların gönlünde özel bir yere sahip olmayı başarmış bir isim. Bu nedenle de seçim çalışmalarını yürütürken hiç de zorlanmadığı açıkça görülüyor. İnsanların Ekim’e olan samimi teveccühü tabiri yerindeyse adeta parmak ısırtıyor.

Altıntepe Ekim’in şansı

AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı ise yenilenen Yönetim Kurulu’nun tam katkı ve katılımıyla ilçede basılmadık saha bırakmamakta kararlı bir kampanya yürütüyor. Başta İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe olmak üzere hedefe yönelik gayretli bir sürecin yaşandığı açıkça gözleniyor. Altıntepe ve Yönetimi, Belediye Başkan Adayı Ekim için bu dönemde en büyük kazanç.

“Çözüm odaklı Belediyecilik”

AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, huzurlu kentler, güzel şehirler, mutlu insanlardan teşekkül gönül belediyeciliğinin 2023 vizyonu için AK Parti’nin önemli argümanlarının başlıcalarından olduğunun altını çizdiği açıklamalarında, “Akçaabat’ta yola devam ederken düşeni kaldırmaktan ziyade hiçbir zaman düşmesine müsaade etmeyeceğiz, ihtiyaç sahibine vermekten önce onun istemesine neden yapıyı rehabilite edeceğiz, işsiz insanımızın sömürülmesine asla izin vermeyecek yeni iş sahalarının tesisi için Hükümetimizle koordineli projelerimizi yürüteceğiz. Kazanan her şartta Akçaabat ve Akçaabatlılar, Akçaabatlıyım diyen insanımız olacaktır” görüşlerini dile getirdi.

“Hizmet merkezimiz insan”

Ekim, seçim çalışmalarında değişime dikkat çekiyor olmasıyla da farkındalığını ortaya koyuyor.

İnsanın olduğu yerde değişimin gerekli ve şart olduğunu her fırsatta dile getiren AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim’in, “İnsana hizmet merkezli proje ve çalışmalarımızla Akçaabatlıların gönlüne hitap edecek, ‘Gönül Belediyeciliği’nin ne demek olduğunu anlatmaktan ziyade insanımızın gönlüne nakşedeceğiz” sözleri; insanıyla nefes alan, birlikte hemhal olup yaşayan kentlere işaret ediyor.

Ekim, takdir görüyor

Ekim’in söylemlerinin Akçaabatlılardan olumlu karşılık gördüğü ise her gittiği mekânda kalabalıklar tarafından coşkulu ve samimiyetle karşılanmasından açıkça anlaşılabiliyor.

Siyasi çevreler, AK Parti Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim’in doğru yol ve yöntemde ilerlediğinin altını kalın çizgilerle çiziyor ve işin başında böylesine bir takdirin her adaya nasip olmayacağını ifade ediyorlar.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber