Akyüz'den Teşekkür Mesajı Sevgili, Saygıdeğer Kıymetli Hemşehrilerim,

‘’Kalbimiz Ortahisar, Sevdamız Trabzon,’’ diyerek çıktığımız bu demokrasi yarışında, elimizden geldiğince bütün insanlarımıza ulaşmaya çalıştım.
 Çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğe daha umutla bakabilmesi, ailelerimizin, insanlarımızın daha mutlu olabilmesi, daha güzel, daha kimlikli, daha çekici bir şehirde yaşayabilmesi için, gerekli olduğuna inandığımız projelerimizi, düşüncelerimizi sizlerle paylaştım...
Tarihin kadim şehri, sanat ve kültür kenti TRABZON’umuzun  geleceğinin TURİZM ve TİCARETin yükseltilmesinde, çoğaltılmasında olduğuna inanıyorum.
 Diliyorum, Trabzon’umuzda, bütün insanlarımız daha çok konuşsun, daha çok dertleşsin, daha çok fikir üretsin, birbirimizi ayrıştırmadan sevgiyle, saygıyla daha güzel dostluklar, arkadaşlıklar, kardeşlikler yaratalım. TRABZON’umuza yakışanı budur.
Bu yarışta kazanan, sayın Ahmet Metin Genç başkanı tebrik ediyor, bütün ekibiyle birlikte, şehrimiz için faydalı, güzel işler yapmasını, başarılı olmasını tüm kalbimle diliyorum.
Bu süreçte yanımda yürüyen, sevgili aileme, değerli yol arkadaşlarıma, desteklerini esirgemeyen dostlarıma, arkadaşlarıma, evine, bahçesine, dükkanına gittiğimde misafirperverliğini esirgemeyen, ikramlarda bulunan, oyunu verse de vermese de bizleri sevgiyle kucaklayan yüreği güzel bütün insanlarımıza                                            
sevgi, saygı ve sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum…
HER ŞEY İNSANIMIZ İÇİN…
HER ŞEY ŞEHRİMİZ İÇİN…
HER ŞEY ÜLKEMİZ İÇİN…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber