ARSİN BİZİMLE İVME KAZANACAK

Her geçen gün daha fazla seçmene ulaşarak süreci başarılı bir şekilde yürütmeyi hedefleyen Ramis Sunguroğlu, bir taraftan da projelerini açıklıyor. Projelerini titizlikle ve özveriyle hazırlayan Sunguroğlu, “Çok Amaçlı Salon Ve Gençlik Merkezi Projesi”ni açıkladı.

GENÇLİK MERKEZİ’NDE YOK YOK

“Çok Amaçlı Salon Ve Gençlik Merkezi Projesi” hakkında açıklama yapan Sunguroğlu, “Toplam Bin 270 metrekarelik bir alan üzerinde yapılacak olan merkezde; havuz, bay ve bayan Fitness salonu, düğün salonu, kütüphane, açık ve kapalı kafeterya, sanat atölyeleri odası yer alacak. Bu projeyle birlikte Arsin’imizde gençlerimize kucak açmış olacağız. Gençlerimize çok güzel bir tesis oluşturarak kendilerinin yıllardır hak edip de alamadığı hizmeti Allah’ın izniyle bizler vereceğiz. 

ARSİN BİZİMLE İVME KAZANACAK

Arsin birçok farklı projeyle kendine yakışır şekilde farklı noktalarda ilerleyeceğini belirten Sunguroğlu, şunları kaydetti: “Arsin’imizi bir adım daha ileriye nasıl taşırız? Sorusunu hep kendimize soruyoruz. Bizler hizmet için Arsin’imize talibiz. Planladığımız projelerle de bunu en iyi şekilde gösteriyoruz. Bizler hazırladığımız projelerle kalmayıp, her geçen gün daha farklı planlamalar yaparak üzerine ekliyoruz. Yaşanabilir bir Arsin için ekip olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız. Ve bunun için buradayız. Arsin’imiz bizimle birlikte büyük ivme kazanacak”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber