Aslan GünerBelediyesi Meclisi Grup Başkanvekil

İYİ Parti Trabzon’da Büyükşehir Belediyesi Meclisi Grup Başkanvekilinin Aslan Güner olmasına karar verildi. Akçaabat Belediyesi Meclis Üyesi olan Güner, Davut Çakıroğlu’nun istifası neticesinde boşalan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevini sürdürecek.

        

Aslan’ın grup başkanvekili olarak görevlendirilmesine ilişkin konuşan İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, “Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevini bundan sonra Aslan Güner arkadaşımız yürütecek. Kendisinin bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden kuşkum yok. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da İYİ Parti ailesiyle omuz omuza milletimizin menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şehrimizin geleceği ve hemşerilerimizin beklentilerinin karşılanması için gerekli adımları atmaktan çekinmeyeceğiz. Bu doğrultuda Aslan Güner’e yeni görevinin şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

        

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili olarak görevine devam edecek olan Aslan Güner ise, “Beni, bu göreve layık gören İl Başkanımız Sayın Azmi Kuvvetli’ye teşekkür ediyorum. Partimizin siyaset anlayışına bağlı kalarak yürütecek olduğum grup başkanvekilliği görevimde önceliğim Trabzon halkının sesi olmaktır, bu doğrultuda gerekli çabayı göstereceğim. Allah bizleri mahcup eylemesin” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber