Bakan Soylu " Yomra'da Büyük Hizmetler Yapacağız"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Yomra'da halka konuşma yaptı.

Ülkenin kalkınmaması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Soylu,"Bizi terbiye etmeye çalıştılar. ama ne oldu? Başı açıkta başı kapalıda meclise girebildi. Birliğimiz beraberliğimiz arttı. 60'da 70'de darbe oldu. Bu memleket ayağının üzerinde durmasının diye ellerinden gelen herşeyi yaptılar. Bu millet bunlara Allaha şükür izin vermedi. Bu millete köylüler, sizler mi idare edeceksiniz dediler. Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde demokrasiyi hakim kıldık. Ama hep bizim sevincimizi kursağımızda bırakmak istediler. Gezi olaylarından bugüne kadar bu ülkeye nefes aldırmamak için ellerinden geleni yaptılar." dedi.

MİLLETİN CANINA OKUDULAR
"Dünyanın en büyük havalimanını yapmak herkesi çıldırttı. Aşağıdan insanlarımız yukardan İHA'larımız, terörün canına okuyoruz. Zeytin Dalı Harekatı'nda Amerika mühimmat verir mi diye hesaplar yaptık. Şimdi bizler üretiyoruz. Nasıl Avrasya Tüneli'ni yaparlar, nasıl bölünmüş yollar yaparlar, nasıl 81 ile üniversite yaparlar? dediler. Çatlasınlarda patlasınlar, daha fazlasının yapacağız. Milletin canına okudular. Ülkemize patinaj ettirmek istediler. PKK'yı PYD'yi DAEŞ'i üzerimize salıyorlar. Neymiş Afrin'e giremezsinizmiş. Girdik, ne oldu? Terörü temizledik mi? Temizledik. 1,5 yıl önce Irak'ın kuzeyinde devlet kuracaklardı. Türkiye'yü Orta Doğu'dan ayıracaklardı. Beceremediler. İran ve Irak ile aramızın en limoni olduğu dönemi bir araya geldik. Oyunlarını bozduk. Kim kendi ölümünü göze alarak bu coğrafya ya gelirse bedeline katlanır."

TERÖRÜ YOK EDECEĞİZ
"Türkiye bu zor dönemlerde büyük bir fedakarlıkla adımlarını attı. Bana 'çok sert konuşuyorsun' diyorlar. Ancak o dilden anlıyorlar. Hakkari'ye Şırnak'a gidiyoruz ya, biz oralarda yürüyoruz ya; bizi oralarda dik yürüten, dağlarda mehmetçiğimize 'Bu millet sizinle diyebiliyoruz' ya bu sizin oylarınızlardandır. Biz etrafımızda terör var ise bizler milletimize yemin ettiğimiz gibi, terörü yok edeceğiz."

EN BÜYÜK UYUŞTURUCU OPERASYONLARINI YAPTIK
"Okullarımızın etrafında uyuşturucu satan varsa polislerimize Ayağını kırın' demişim. Yanlış mıyım. Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu operasyonlarını yaptık. 15 tondan fazla uyuşturucu ele geçirildi. 10-15 gündür piyasadan çekildiler. 57 Bin uyuşturucu satıcısı el çekti. son zamanlarda öyle operasyonlar yapıyoruz ki; anneleri, babaları bu illetten kurtaracağız. Onlara söz veriyoruz. DAEŞ'in FETÖ'nün ayağına basıyoruz. Uyuşturucuların,tefecilerin ayağına basıyoruz. 275 organize suç çetesini çökerttik. Burası dünyanın en büyük ülkesidir.Hırsızların suç oranı düştü. Yılın üçte birinde 7 bin 427 kişi kaybetmiştik. Hakikaten trafikte çok çalıştık. Şuanda trafik ölümlerindeki azalma yüzde 36'nın üzerine çıktı."

YOMRADA BÜYÜK HİZMETLER YAPACAĞIZ
"Bizim dik durmamızı istiyorsanız 50 gramlık oy pusulanıza ihtiyacımız var. 31 Mart'ta çok kuvvetli bir ses bekliyoruz sizden. Murat Zorluoğlu çok yaman bir adam. Van'da çok önemli hizmetlerin altına imza attı, şimdi tam yerini buldu. Göreceksiniz, beş yıl içerisinde neler yapacak. Milletinin hizmetkarı olarak yaptıklarımızın daha fazlasını yapmak için seferber olacağız.  Eğer fire verirsek 4,5 yıl anamızdan emdiğimiz sütü burnumuzdan getirirler. Bu milletin terörü destekleyen vekili olamaz. HDP terör örgütünün siyasi koludur. Dünyanın hiçbir yerinde terörü destekleyen vekil olamaz. Bu berabarlikle beraber Trabzon'unumuzun gelişen penceresi olan Yomra'da büyük hizmetler yapacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. 24 saat milletimize hizmet için kafa yoruyoruz. 31 Mart'a kadar da 31 Mart'dan sonra da emrinizdeyiz. Önümüzde 4,5 yıl ilk kez seçim yok. Size o kadar hizmetler yapacağız ki." dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber