banner240
banner237
banner238

Başkan Adayı Bozali “Çare var”diyor,

Ortahisar Belediye Başkan adayı Ensar Bozali, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında mahalle ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Başkan adayı Bozali mahalle ziyaretleri kapsamında Bahçecik Mahallesi'ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında esnaf ve vatandaşların hal ve hatırını soran Başkan adayı Bozali, "Biz, makam odalarında oturup kalan bir belediye başkanı olmayacağız. Her daim halkımızın içinde yer alarak onların taleplerini yerine getirmeye çalışacağız, kendimizin değil şehrimizin sorunlarına çözüm bulacağız, vatandaşımızın sorunları,şikayetleri ve talepleri bizim için her zaman değerlidir, elzemdir" dedi.

Bozali “Ortahisar'ın 2014 yılında kurulmuş yeni bir ilçe olduğunu belirterek, birçok sorunu var. Biz bu sorunları çözecek ruha azme ve inanca sahibiz.dedi

 Göç veren değil hizmet veren, yaşam standartını yükselten bir Ortahisar hedefiyle yola cıktık Birçok projemiz var, hizmeti ilçemizin tüm noktalarına kavuşturacağız.

Başkan adayı Bozali “lafı havada kalsın' diye değil hizmetle buluşsun diye söyleyen bir anlayışın mensuplarıyız. Hiçbir vaadimiz havada kalmayacak. Bizzat yerinde icra edilerek gerçekleşecek." ifadesinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber