BAŞKAN ADAYI YAKUPHAN, MİMARLAR ODASINI ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Y. Mim. Recep Yakuphan, Mimarlar Odası Trabzon Şubesini ziyaret ederek seçim çalışmalarına başladı.

Beraberindeki heyet ile ziyareti gerçekleştiren Yakuphan, Başkan Müslim Hamzaçebi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Yakuphan, ziyaretle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“MİMARLAR, ŞEHİRLERİN İNŞASINDA ÇOK BÜYÜK ROL OYNAR”

“Bir mimar olarak çıktığım bu yolculuğun ilk adımında, aynı zamanda üyesi bulunduğum Mimarlar Odası’nı ziyaret ettim. Mimarlık mesleği, sadece yaşadığımız konutların değil, aynı zamanda şehirlerimizin de daha rahat, konforlu ve yaşanabilir hale getirilmesinde çok önemli bir rol oynar. Çünkü mimarlığın öznesi, insandır. Bir mimar olarak çıktığımız bu yolculukta, bizler de şehrimizi bir mimar gözüyle planlayacak ve daha yaşanabilir hale getireceğiz.”

“MESLEK ODALARIMIZ BİZİM İÇİN YOL GÖSTERİCİ OLACAKTIR”

“Değerli başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimizle, neden bu yola çıktığımızı, şehrimizle ilgili düşüncelerimizi, plan ve projelerimizi paylaştık. Kendilerinin değerli görüş ve önerilerini de not ettik. Halkımızın bizleri tercih etmesi durumunda Mimarlar Odası ve diğer meslek odalarımızın engin tecrübelerinden ve mesleki birikimlerinden her zaman istifade edeceğimizi dile getirdik. Çünkü bizim siyaset anlayışımızda, liyakat ve ehliyet esastır, yapılacak işlerde uzmanlara danışmak temel kaidedir.”

Ziyaretlerine diğer meslek odalarıyla devam edeceğini belirten Başkan Adayı Recep Yakuphan, ziyaretin anısına Oda Başkanı Hamzaçebi ve yönetim kurulu üyeleriyle fotoğraf çektirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber